![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
1. jardeli gs ye getiren luce degil cem uzandi... 2. 100.yildaki atesimle desteklerim diyorsun neden 100. yilda basari vardi seviniyordunki seviyordun yani konunun basligi ile hic alakasi yok SEVINMEK ICIN SEVMEDIK...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
| |
| | #2 | |||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK HEP DESTEK TAM DESTEKKK
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | saçma sapan biryere doğru gidiyorsunuz,ülker olmasa delgadodfa gelmesdi o zaman.Bir transfer için kaynak çok önemli değildir.Şu ola hiç katılmam eğer bir futbolcu o takıma geliyorsa o takımın hocası oyle yada boyle o adamı istemiştir.Yani o olmasa,bu olmasa,şu olmasayla olmaz bu işler..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Saçma sapan slogan üretmeyin . sizler mazoşits duygularmı taşıyosunuz. Mutluluk duyduğunda neşe artar ,dayanma ve var olma güçü artar. Sıkıntılar sürekli olduğunda insanların dayanma gücü azalır.Ruhsal ve fiziksel çöküş başlar. Ben tuttuğum takımla övünmek ve rakiplerimizi başarılarımızla kıskandırmak isterim.Başkalarının yanında ezilmiş süklüm püklüm olmuş bir takım taraftarı olarak bulunmak istemem. Bu takım tigana yönetiminde zevk vermemektedir.Başarıda gelmemektedir. HAYATTAN AC I ÇEKECEĞİNE ZEVK ALMAYA BAK. | ||
| |
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
2. 100. yılda şampiyonluktan bahsetmedim ruhtan bahsettim..bunu idrak etmen gerekiyor.. 3. evet sevinmek için sevmedik...+ imzam ama anlayacağını sanmıyorum... | |||
| | #6 | |||
zamane sözlük - mario jardel Jardel i ne kadara almıştık S A B A H O N L I N E 20.07.2000 2. öncelerden ruh yokmuydu hic ozamanlardan bahsetmiyorsun sadece ilhanli noumali gelen sampiyonluk olan sezondan bahsediyorsun... 3. sen ne dersen de söylediklerin ap acik ortada SEVINMEK ICIN SEVIYORSUN... 4. daha seninle bu konular hakinda tartismaya girmicem...herkesin görüs acisi baskadir...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
| |
| | #7 | |||
| Guest
| Alıntı:
2. önce de ruh vardı dediğim gibi ben fazla eskiye gitmedim metinli , rızalı alili feyyazlı BJK ye laf söylemem söyletmem..onlara ruhsuz demedim... 3 siz sadece laflarınızı yememek için hala inadına Tigana diyorsunuz ortada hiçbir başarısı olmayan hala yanlış sistemde inat eden ve takımı da bu sistemde oynatan birine nasıl inadına dersiniz hala şaşıyorum..fikirlerine saygım var BJK li olduğuna inanıyorum şunu burda değil de beşiktaş dışındaki bir forumda dense sen BJK li değilsin derdim... 4 bende seninle bu konuları tartişmicam..dediğim gibi bazıları gözü ile bazıları dili ile bazıları kalbi ile sever Ben ruhumla seviyorum..herkezin hislerine görüşlerine saygım var..Ruhuyla seven insanla tartışırım o kadar...... | |||
| | #8 | |||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Nedense o ruhu olan oyuncular hep basarili donemin oyunculari, simdikilerde ruh mu yok yani? Serdar Kurtulus, Mehmet Sedef, Delgado, bunlarda 'ruh' mu yok? Metin-Ali-Feyyaz'in ilk senesi nasil gecmisti? O sene ruh-fazlaligi mi dustuktu, sonradan mi geldi? Ben ruh-muh olaylarina inanmam, adam akilli oyuncu alacaksin, teknik direktorun dogru sistemi kuracak, taraftar destek verecek, sans yaninda olacak ve bak bakalim sampiyon oluyormusun olmuyormusun! Ruh-muh gibi seyler mazeret olmamali bence!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #10 | |||
| Guest
| Alıntı:
ruh muh yok sence ok...4. şıkkımı oku ne demişim orda noktaaa.............. | |||
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |