![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
dostum birsey degil herzaman dogrularin arkasindayiz...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ilhan ve Nouma disinda hic mi ruhu olan oyuncumu yoktu veya olmayacak? Her yenilginin veya galibiyetin sebebi bu 'ruh' mu yani? Baska sebep yok mu?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #23 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | sevinmek için sevmiyorum...sen neden pascalı , ilhanı bukadar çok sevdiğimi asla anlamicaksın anlayamicaksın sana söyleyeceğim şey imzammm...bunu oku en güzel cevap budur...ben BJK yi böyle seviyorum...ruh yoksa başarı beklerim...ruhlarını koysunlar varsın gelmesin başarı çokda umrumda değil... arkdaşım suan ilhan da pascal da beşiktaş futbolcusu değil tamam cok iyiyidiler harikauydılar benimde evimde posterleri duruyor ama her kötü sonuçta ilhan gelsin pascal gelsin denmesin ya bizim futbolcularımız bobo nobre delgado ricardinho baki runje falan biz bunlara destek vercez eskiyle bir işimiz yok ilhan pascal devri bitti artık bizi ileriye taşıcak futbolcular bunlar...tiganaya gelince şampiyonlar liginde ceyrek final başarısı var lyonun latyapısı onun eseri monaconun alt yapısı onun eseri terezeguet henry govou onun eseri YANLIŞ ANLAMA AMA LUCESCUNUN HANGİ ESERİ VAR hatarları yokmu 6 ay froma giymeyen ilie takıma niye alındı vatandaşı diye her maçtan sonra ağlamadımı beşiktaşa köpek demedimi başarıları yok mu var mütevazı kadroyla çok sey yaptı ama o kadro çok tecrübeliydi zago romadan ronaldo benficadan guinti italyadan milandan amaral ordan ilhan dünya kupasından cok tecrübeli bir takımdık eee şimdi kaçtane böyle tecrübeli oyuncumuz var 2_3 en fazla takım genç siz daha yeni doğmuş bebekten koşmasını bekliyorsunuz son bir örnek elinde nistelrooy olan saha olan rooney olan c.ronaldo olan manchester neredeyidi gençleşiyordu sabrettiler ve şimdi meyvelerini alıyorlar hepside başarıya açlar ama 4 senedir bişey yapmadılar saha rooney ferdinanan c.ronaldo bunların kaç şampiyonlugu var hepsi başarıya açlar ve genleştiler son örnek capello koskoca reaal madride gitti yavaş yavaş oturmaya calısıyor 3.lig takımıyla berabere kalıyor bu kadar tepki görmüyor ama biz idam ediyoruz yazık co kyazık biz yeni doğmuş b,r bebekten bırakın yürümesini koşmasını bekliyoruzzz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
ruh bi ilhan ile pascalda var ona göre...onlar daha yokken yani metin tekin riza calimbay filan oynarken, üst üste sampiyon oldugumuz senelerdede ruh yoktu...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Guest
| ben o kadar eskiye gitmedim ama evet haklısın onlarda birer kartaldı...ben onlar için asla bişey demedim demem de diyemem de...kartalizma arkadaşıma gelince bıktım adamın henrysinden trezeguetinden...bu saydığın isimler doğuştan yetenekli diyebileceğimiz isimler...tigana olmasaydı bile şuan henry dünyanın bir numaralı golcüsü olurdu...madem tigana yarattı bir henry bu takımda da yaratsın? yaratamaz neden bir henry yok çünkü...yani henry deki bu yetenek zaten vardı...loyon diyorsun tigana gittikten sonra başarı geldii...senin bu saydıklarına en güzel cevap delbosquedir...tigana delbosqueden kariyerli ve başarılı bir hoca değil...delbosque gibi bir adam yollanırsa tigana hayli hayli yollanır...gunty zago falan diyorsun kim getirdi olnları uefa da o kadar seni kim götürdü..?? ilie diyorsun kardeşim gs ye jardel gibi bir golcüyü getiren adam lucescu.. ve luceye o imkanı sana golcünün kralını getirsin...ben daha başka yorum yapmak istemiyorum...herşey ortada...siz böylesi mücadeleye , bu sistemi oynatan tiganaya destek veriyorsunuz ya ben vermiyorum..kim daha çok beşiktaşlı diye bir iddam yok herkezin fikirlerine saygım var...ben BJK nin bu halde olmasını istemem...tigana da göründüğü gibi asla sisteminden ve kendinden ödün verecek esnek bir hoca değil..luce de bu esneklik vardı oyunu çok iyi çözüyor ona göre değişiklikler yapıyordu..diyecek pek fazla bişey yok..........................dediğim gibi herşey ortada..!!!! siz devam edin...galibiyetin yada yenilginin nedeni ruh olmaması demedim konuyu saptırmasın diğer arkadaş..ben ruh olsun ikinci ligde olsun aynı 100. yıldaki ateşimle desteklerim dedim.... | ||
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bi yerde eksiği var henry tigana olmasa ben olmazdım beni yoktan var eden tiganadır dedi ben zaten iyi b yetenekli biriydim demedi beni tigana var etti dedi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #28 | |||
1. jardeli gs ye getiren luce degil cem uzandi... 2. 100.yildaki atesimle desteklerim diyorsun neden 100. yilda basari vardi seviniyordunki seviyordun yani konunun basligi ile hic alakasi yok SEVINMEK ICIN SEVMEDIK...
![]() |
![]() | #29 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam sevinmek için sevmedik ama kahrolmak için de sevmedik,biz bu takımı hep en iyi görmek istiyoruz,mücadele görmek istiyoruz,ruh istiyoruz,nobre her maç 2-3 gol atıyor da mı alkışlanıyor daha maçın basında oyundan çıkarken,hayır elinden geleni yaptığını herkes gördüğü için,hangi futbolsever sezon basından beri oynanan zevksiz futbolu görüp bi sonraki maçı hevesle bekler,oyun zevk vermiyor ama her maçına gidiyoruz,bir sonraki maça yine gidicez belki de oyunun değişmeyeceğini bildiğimiz halde,biz desteğimizi veriyoruz iyi günde kötü günde,maçın oynandığı günü heba ediyoruz,maçta gırtlak patlatıyoruz,seviyoruz, ama karşılığını bekliyoruz biraz olsun | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK HEP DESTEK TAM DESTEKKK
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |