![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Guest
| zamanında Tümer Metin de bizim futbolcumuzdu...gerçek bjk liyim kolumu kesseler kanım siyah beyaz akar diyordu ama şimdi eziklerde..yarın birgün desteklediğin tigana da gidecek...Zamanında Tümeri eleştirenler olmadı mı olmuştur...hatta eleştiriliyor diye tartışma bile çıkmıştır..kim haklı çıktı ortada...o yüzden dediğimi anlamak istiyorsanız anlarsınız..BJK nin şuan başında olan Tiganaya sadece saygı duyarım...BJK yi böyle yanlış oynattığı için desteklemem...böyle gereksiz otların tümer gibi gideceğinden eminim gitmesi gerekiyor..... | ||
|
![]() | #62 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet ama takimimiza Besiktasimiza zarar veren bu kisiler den besiktasimiz korumak ta savunmakta vazifemizdir...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi tek kotu oynayan biz değiliz ligde herkes kotu zaten son senelerde bence buyuk takımları cozduler bu her ligde boyle
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Nedense o ruhu olan oyuncular hep basarili donemin oyunculari, simdikilerde ruh mu yok yani? Serdar Kurtulus, Mehmet Sedef, Delgado, bunlarda 'ruh' mu yok? Metin-Ali-Feyyaz'in ilk senesi nasil gecmisti? O sene ruh-fazlaligi mi dustuktu, sonradan mi geldi? Ben ruh-muh olaylarina inanmam, adam akilli oyuncu alacaksin, teknik direktorun dogru sistemi kuracak, taraftar destek verecek, sans yaninda olacak ve bak bakalim sampiyon oluyormusun olmuyormusun! Ruh-muh gibi seyler mazeret olmamali bence!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #65 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #67 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bu taraftar herhalde ruhuyla, kalbiyle seviyor, bizim de ucluyu gorunce veya sergenin chelseaye attigi golleri gorunce tuylerimiz diken diken oluyor, ama sahadaki futbolcuda ruh olacak diye birsey yok ki! Ruh olayi saha icinde mazeret olamaz, sahada ruhlu olan veya cok mucadele eden kazanmaz, dogru taktigi uygulayan kaliteli futbolculari olan takim kazanir, bu kadar basit. Benim kizdigim sey her muhabette su ruh olayinin ortaya cikmasidir, ruhla basari gelecekse kapalidan bulalim 20 kisi takim kuralim o takim mi sampiyon olacak?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #68 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #69 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #70 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Besiktas`tan Bahsediyoruz Besiktastan.... 103 Yillik Mazimizden Cok Sabrettik Kahrolduk Dertten Kederden, Yeter Artik Tigana LÜtfen Besiktastan Bahsediyoruz Besiktastan...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |