![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | |||
| Guest
| Alıntı:
..dediğin gibi herkez herkezi sevmek zorunda değil.. sinan engin hakkında söylediklerinde haklı olabilirsin o ayrı bir konu ama 100. yılımızda şampiyonluk için çok çaba sarfetmiş bir isim..o yüzden bir laf var yiğidi öldüreceksin hakkını yemiyeceksin... | |||
| |
| | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #24 | |||
![]() | |||
| |
| | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Ya bu sinan engin şu anki başkanın danışmanı değilmi..? o zaman kurulan kadroda onunda payı var...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #26 | |||
Türkiye'ye ne zaman adam gibi topcu gelse ben kesfettim bu topcuyu,bu adamı almaya kalktık olmadı falan çok bilmişliğe girer, medyaya ve ali şene hürmet edip onların istediği gibi konusur. lafa gelince Beşiktaşın hakkını savunuyomus gibi olur... vs.vs. yani bu adam tam bir yanar döner. seyinin dogrultusunda o gün neyi yapmak istenirse onu yapıyor!!!![]() ![]() | |||
| |
| | #27 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Aynen Bencede Sinan Engin Göreve Gelicek.
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
| |
| | #29 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | doğru söylemişsn hakemde maçın içine etti nasıl bir maç yönetti öyle ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |