![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | '' biz o kadar ileri görüşlü yaklasıyoruz ki olaya gelecegi düşünerek hareket ediyoruz. bu genç kadronun takımımızn 10 senesini kurtarcagına inanıyoruz. bizim taraftarlık mantıgımız takıma en kötü gününde bile destek vermekten ibarettir. sizin ise teknik direktöre hakaret etmek,futbolcuları karalamak,ıslıklamak,yönetimi protesto etmekten ibaret. bu tarz tutumunuzun kimseye bi yararı olmadıgını görenlerdeniz biz. sizin gibi onu bunu göndermekle, karalamakla, ıslıklamakla basarının gelmicegini çok şükür anlayanlardanız.'' sevgili ilhan-mansız kardesim, bizim pardon çogul konusmayayım benim zihniyetim bu.!! benim savunmadıgım bi mantıgı benim zihniyetimmiş gibi göstermen yanlıs.ben neden gs nin topcusunu yetiştirip sonra da onlara geri verme zihniyetinde olayım.asla bunu kabul etmiyorum. ayrıca sende gazeteden ve pc basından haberlere inanıp da bizi olmayan bişeyi üstümüze yıkma girişiminde bulunmanda yanlıs bi tutum... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
25 kişiden 15 tane çok mu? serdar ö. gökhan g. serdfar k.vs bunlar 18 dışında kalacak adamlar. ayrıca mustafa d. baki ramazan murat ş. bularda var önce kadroyu öğren
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #35 | |||
sana sonuna kadar katılıyorum takım yeniden kuruldu ve çok zor dönemlerden geçti ama bu kadar etkisiz futbol yoktu. lucede kafasında belli bir sistem ile gelmişti 4 lü savunma istiyordu ama olmadı 3 lü ye döndü hemde 2 3 hazırlık maçında ama tigana 14 hafta aynı adamlar aynı sistemde inat etti.
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bunun üzerine riconun geç gelmesini eklersek sistem ve iskelet oturması beklenemezdi yine söylüyorum vbir daa söyleyeyim tigana ahmet mehmet luce veya başka biri değil benim sorunum 3 senedir yapılan hatalar kaybettiğimiz 3 senenin telafisini kim verecek ilhan kardeşim ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |