![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mircea Lucescu: Ben gelirim ama... Tigana’nın yerine teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş Yönetimi’nin ilk hedefi Mircea Lucescu oldu. 24.12.2006 Tigana’nın yerine teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş Yönetimi’nin ilk hedefi Mircea Lucescu oldu. Siyah-Beyazlı takımın başına geçmeyi çok istediğini belirten Rumen hoca yetkililere, “İstanbul’a dönmeyi istiyorum. Ancak Shakthar’da tüm sistem benim üzerime kurulu. Ayrıca başkan Rinad Akhmetov da yakın arkadaşım. Eğer şimdi gelirsem, onu yüzüstü bırakmış olurum. Shakthar Donetsk UEFA Kupası’nda yoluna devam ediyor. Önce Akhmetov’la görüşüp izin almamız gerekir” cevabını verdi. Tecrübeli hocadan gelen bu yanıt üzerine Beşiktaş; Mustafa Denizli, Ertuğrul Sağlam ve Samet Aybaba gibi hocalara yöneldi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bu haber doğruysa bundan sonra hep fotomaç okuyacağım fanatik almayacağım ya keşke gelse İMPARATOR İMPARATOR ooooooOOOOoooooo İMPARATOR!!!
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu habere inanamak zor. Demirörenin kendisi değilmiydi Luceyi kovan. madem en güvendiği adamdı da neden onu kovdu. Luceden sonrasını gördük.Demirörenin bu hatası bize zaman,para kaybı ve şampiyonluklarımız kaybetmemize yol açtı. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | demiroren kovmadı lucescu istifa etti
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | keske dogru olsa
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |