![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu haber hiç inandırıcı gelmedi. Samet aybaba daha gerçekçi olur bence. bir şans verilme zamanı geldi artık. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biraz önce izlediğim spor programlarında da bu konuya değinildi ve öyle bir duyum aldık denildi. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Heleki farklı kaynaklardan iletiliyorsa vardır bir nedeni. Bekleyelim görelim. Ama Lucescu gerçekten iyi olur.
__________________ NO PASARAN | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu yil sampiyon olmak hayal olur ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tigana ile zaten hayal. ben yönetim ve futbolcuların tigana ile arasındaki bağların koptuğunu düşünüyorum tigananın yapmak istediği sistem değişmez luce de gelse 4-2-3-1 oynar bu takım ama takımdaki taktik varyasyonlar ve transfer kalitesi artar.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #9 | ||
| Guest
| hangibirinden başlayayım bilmiyorum ki...düzgün , doğru bir gençleştirme yapılmış olur...takım sistemi değişir...yada oyuncuların oynayabileceği bir sistem oturtulur...bol gollü maçlar izleriz...bütün derbiler kazanılır....ligde seri yakalarız...seney kesin şampiyon oluruz...bizi durdurmadıktan sonra şampiyonluğa ambargo koyarız....uefa da kesinlikle tur atlarız....istediği oyuncular alıınırsa herşey olabilir.... | ||
|
| | #10 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bol gollü maçlar izleriz dışındaki bütün yorumuna katılıorum.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |