![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Forvette gökhan güleç olsaydı daha verimli olurduk | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Lucescu Shakhtar'ı bıraksın da gelsin Vatan da yazarlık yapsın bence.Shakhtar'a yeterince konsantre olamayacak bu Vatan yüzünden ya.Allahım yarabbim... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben inanmıyorum Beşiktaş'ı falan sevdiğine.Daha önce de söylemiştim.11 puan geriden şampiyonluğu verdikten sonra iki yıl sonra ortaya çıkıp Zago,Ronaldo,Cordoba maç satmıştır diyen bir adamın benim gözümde pul kadar değeri yoktur.Merak ediyorum bu oyuncuların yüzüne bir daha nasıl bakacak Lucescu???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bu kadar doğru şeylri söylüyor ve yüreğim hep beşiktaşla diyor hala bu adama nasıl sövüyorlar anlamıyorum.Ayrıca illa sevmek zorundada değil,adamı biz yolladık içinde kin bile olabilir ama çok haklı her röportajında..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şu yorumların altına imzamı atarım ve lucenin ellerinden öperim.Adam herşeyi anlatmış.Ofsayt taktiği nedir ya,hep söyledim koskoca beşiktaş ofsayt taktiğiyle olursa böyle olur işte.Ve bobo,gol attı ama maçtaki en kötü hareketlerimizin sahibidi,bu kadar egoist olmasa hakem makem konuşmasdık şimdi..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ibrahim akin olsaydi bobonun yerinde yanmisti.. biz iboyu adam etmeye calisirken boboya egoistlik bulasmaz insallah..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |