![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haha.... ![]() ![]() ![]() éspiri tam isabet! ama saka bir yana...bence problem tiganada degil, daha cok yönetimde... yani ben bunu cok konuda yazmistim...carsi inadina tigana derken, bende inadina tigana dedim...carsi sözünden döndümü dönmedimi, ona siz karar verin, ama tigana besiktas futbol takiminin basinda oldugu sürece ben inadina tigana demeye devam ediyorum, ve sözünden dönenler icin utaniyorum!!simdi herkez bir düsünsün, sezon basinda ne diyorlardi, ve simdi ne diyorlar!!!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | günü kurtaran anlayisla geldik bu noktaya.. tigananin elinde banko oynayacak genc sayisi cok azdi o sebeple biraz uzadi yol.. ama bitecek geliyoruz.. satilik medyaya inat TIGANA..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Takımdan ümitliyim de Hoca ve Yönetim kabak tadı vermeye başladı onların değişmesi şart.. Bazen kan değişikliği gerekir ya işte şimdi bu değişikliğin tam zamanı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |