![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben demirörenle çekişirken ormanı tutuyordum ama yönetime muhalefet etmek yarine sadece köşeye sıkıştırma çabalarından dolayı soğudum. ama herzaman dediğim gibi beşiktaşımıza en hayırlı olan insan başkanımız olsun.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben çok parası olan başkan değil bu işi bilen başkan istiyorum
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
+ olarak hangi baskan tiganayı göndericekse o olsun.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | koskoca camia daha iyileini de bulabilir herhalde ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş Kulübü'nün 21 Ocak'ta yapılacak olağan genel kurulunu öncesi, adaylığını resmi olmasa da açıklayan Yıldırım Demirören'in ardından, başkanlığa en yakın isim olarak gösterilen Fikret Orman aday olup olmayacağı konusunda kesin kararını vermediğini söyledi. Orman, son olarak 30 Mayıs 2004'te Yıldırım Demirören ile girdiği başkanlık mücadelesini 162 oyla kaybetmişti. Bu tarihten sonra siyah beyazlı camiada muhalefetin önde gelen isimlerinden olan Fikret Orman uzun bir süredir koruduğu sessizliğini geçen hafta içi bozmuş ve Beşiktaş başkanlığı için yeniden aday olabileceğini dile getirmişti. Ancak bazı yayın organlarında aday olmayacağına dair çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan Orman başkan adaylığı konusundaki kararını henüz belirlemediğini yinelerken, "Çalışmalarımı sürdürüyorum. Ama aday olmayacağım diye bir şey yok" dedi. Beşiktaş'ın menfeatleri doğrultusunda her zaman her türlü göreve hazır olduğunu da belirten Orman sözlerine şöyle devam etti. "Beşiktaş başkanlığı bir çok sorumluluğu beraberinde getiren bir görevdir. Bu göreve talip olmak için tüm bu sorumlulukların üstesinden gelebilecek bir alt yapınız olması gerekiyor. Ben hazırlıklarımı bitirmeden ve gerekli desteği sağlamadan bir maceraya atılmak istemiyorum. Ama aday olmamak için de hiç bir sebebim yok. Yılbaşından sonra bu konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek, kesin kararımı açıklayacam. Bu aşamada söyleyebileceğim tek şey henüz hiç bir şeyin belli olmadığıdır. Önümüzdeki hafta yapacağım basın toplantısına kadar geçecek süre benim için yeterli olacaktır". MİLLİYET SON DAKİKA
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |