![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | en azından kupa maçlarında yrm saat de olsa oynatılır ama yok ya,bildiğinden dönmemekte ısrarı..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 2 kulvarda
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Onlar da en fazla 2 veya 4 mac yapacaklar, ki bence 2 olur. Biz de kupada devam edecegiz buyuk ihtimalle, adamlarin kadrosu bizden cok cok daha kaliteli ve liderlige ragmen transfer yapiyorlar, kadrosu dar ve 3. sirada olan biziz ama bazilari bu transfer hakkini bile vermiyor Tigana'ya...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigana saçmalama. uefadan elendik, ligde liderin 8 puan gerisindeyiz ve kupa da gruptan çıkmamız tehlikede. demek ki bişeyler eksik. eğer kendini eksik görmüyosan demekki takım da bi eksiklik var. aklını başına al burası bjk senin oyuncağın değil. Kleberson'un takımda kaldığı açıklandı. bence defansa G.Birliği'nden Fredrik Risp alınırsa Koray da hem defans hem de önlibero için iyi bir alternatif olur. kaleye de Martinez alınsa problemler kısmen çözülürdü aslında. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | uefa dan elendik saniyordum ![]() ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | uefa da yokuz lig kupa zor daha ne istemeye hakkı var ki?
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |