![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | bır sırkette(kulupte) sef(tıgana) ıcsılerının (futbolcuların) verımlı oldugu yerlerı bılmıyorsa kurdugu sıstemın uymadıgını gordugu halde hala aynı tutumu gosterıyorsa bu sırkette sef gıder. ama boyle bır sırkette yonetım 3 sene boyunca basarılı olamıyorsa bu sırketın sahıbı yonetıcısınde işine son verır Konu GoD of WaR tarafından (14-11-2006 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tüm yorumlara saygı duyuyorum fakat yorum yapanlarında başkanımız Sayın Demirören'e saygı duymasını istiyorum. Bu tip iğneleyici, dolaylı ifadeler hoş değil arkadaşlar. Sonuna kadar destek. Beşiktaşı bu kadar çok seven bir başkanımız var, kıymetini bilelim. İyi niyetini ve duygusal adımları için kimseyi yargılayamayız. Oyuncu, teknik direktör, bunların hepsi para için Beşiktaş'ta, sonuçta profesyonel adamlar. Giderler yerlerine başkaları gelir. Ama başkanlık farklı bir statüdür. Yanındayız başkanım.
__________________ NO PASARAN | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |