![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşiktaş'ın hocası, 4-0'lık Werder Bremen yenilgisi sonrasında çılgına döndü. Tigana, futbolcularını sert bir dille eleştirip, bir dizi yasak getirirken, moralleri oldukça bozulan oyuncuların birbirleri ile bile konuşmadıkları gözlendi. *** Yazık size! Bundan sonra açık büfeden yemek, arkadaş ziyareti, geç yatmak yasak. Karar sizin!". Teknik direktör Tigana, Bremen yenilgisinin sorumlusu oyarak yine futbolcuları gösterdi. 90 dakika boyunca bir tek oyuncu bile değiştirmeyen Fransız çalıştırıcının, karşılaşma bitiminde futbolcularını hayli sert bir dille uyardığı öğrenildi. "Ben size ne diyorum, siz sahada neler yapıyorsunuz" diye söze başlayan Tigana, şöyle devam etti: "Çapraz koşu Cezalar can yakacak Tigana'nın kampta sert tedbirler aldığı belirtildi. Futbolcularına açık büfeyi yasaklayan ve diyetisyenlerin verdiği listenin dışına çıkanların cezalandırılacağını söyleyen Fransız teknik adam, oyuncuların kendilerini ziyarete gelen akrabalarıyla bile görüşmeyeceklerini tebliğ etti. Herkes idmandan yarım saat önce lobide olacak diyen Tigana, "Kurallara uymayan, cezasına katlanır" dedi. Fatih DOĞAN - Vahap HACIOĞLU Kaynak:Fotomaç ![]() | ||
![]() |
![]() | #55 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
BAKİYİ ZATEN SEVMİYORUM
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Guest
| Teknik direktör Tigana, Bremen yenilgisinin sorumlusu oyarak yine futbolcuları gösterdi. 90 dakika boyunca bir tek oyuncu bile değiştirmeyen Fransız çalıştırıcının, karşılaşma bitiminde futbolcularını hayli sert bir dille uyardığı öğrenildi. "Ben size ne diyorum, siz sahada neler yapıyorsunuz" diye söze başlayan Tigana, şöyle devam etti: "Çapraz koşu | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Takımımız İstanbul’a Döndü 11.01.2007 12:42 İkinci yarı hazırlıkları için 2 Ocak'tan bu yana Antalya'da bulunan Futbol Takımımız, İstanbul'a döndü. Antalya kampında Efes Pilsen Cup 6 turnuvasına katılan, Werder Bremen ve Galatasaray ile karşılaşan Futbol Takımımız, öğlen yarım saatlik rötarla İstanbul'a geldi. İbrahim Akın ile Burak Yılmaz, Cola Turka'nın çekimleri nedeniyle takımla birlikte gelmezken, oyuncularımız bu akşam İstanbul'da olacak. Cumartesi günü çift idmanla hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek olan Futbol Takımımız, Pazar günü ise Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Eyüpspor ile bir hazırlık maçı yapacak.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |