![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | zaten güvenmiyoruz dediklerini görmedim ![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
bildiğimiz gibi arkadaşlar bir kaç gün önce Tigana'nın Kicker Dergisine yapmış olduğu açıklamalar çok tartışıldı hatta bu açıklamanın üstüne çok eleştirildi yukarıdaki Tigana'nın sözde Kicker'e vermiş olduğu açıklamalar aşağıdaki ise Kicker dergisine vermiş olduğu röportajın Almanca ve Türkçe tercümesidir bu topiği açmamın sebebi medyanın takımımız hakkında ne kadar doğru bilgi verdiğidir ================================================== ======== Alman spor dergisi Kicker'e konuşan Tigana, bir yıl önce takımın başına geldiğinde yaşlı bir kadroyla karşılaştığını ve lider takımın 25 puan gerisinde olduklarını belirterek, ''Yeni bir başlangıç yaptım. Beşiktaş'ta çok yavaş da olsa bir gelişme var'' diye konuştu. Tigana, Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde olmalarının, kadrosunun dar olmasından kaynaklandığını ifade ederek, ''Bizden birisi sakatlanırsa Fenerbahçe'yle baş edemeyiz. Ancak küçük de olsa bir şansımız var'' dedi. Türkiye Süper Ligi'nin büyük Avrupa ligleri gibi iyi bir düzeyde olmadığını savunan Tigana, Türkiye Süper Ligi'nin İngiltere, Fransa ya da İspanya ligleriyle kıyaslanamayacağını söyledi. Dünyada başarılar elde eden futbocuların artık yaşlandığını kaydeden Tigana, Türkiye'de yeni bir neslin ortaya çıkması gerektiğini sözlerine ekledi. İstanbul'da kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Tigana, ailesinin de İstanbul'dan memnun olduğunu belirtti. Öte yandan, dergide yer alan diğer bir haberde Trabzonspor'da oynayan Brezilyalı futbolcu Marcelinho'nun Alman birinci ligi takımlarından VFL Wolsburg'a gelmesi halinde yıllık gelirinin 1,8 milyon avro olacağı, bunun da şimdiki kazancına göre düşük olduğu ifade edildi. VfL Wolfburg'un Marchelinho'yu transfer edememesi durumunda Hakan Yakın ya da Beşiktaşlı Kleberson'u düşündüğü kaydedildi. ================================================== ============== Jean Tigana : "Wir werden für eine große Überraschung sorgen" "Büyük bir sürpriz yapacagiz" kicker: Wie sehr zehrt die sportliche Krise derzeit an Ihren Nerven, Monsieur Tigana? Sportif basarinin gelmemesi sinirlerinizi ne derecede etkiliyor Monsieur Tigana? Jean Tigana (51): Ich kann noch immer ruhig schlafen, denn ich weiß, dass unsere Lage nicht so dramatisch ist, wie "Edit" gerne in den Medien wiedergegeben wird. Ben hala rahat uyuyabiliyorum, cünkü durumumuzun medyada yer aldigi gibi kötü olmadigini biliyorum. kicker: Nach dem 0:1 Ihrer Elf im Heimspiel gegen Sivasspor wurden im Stadion "Tigana raus!"-Rufe laut. Wie gehen "Edit" damitum? Sivasspor'a karsi 1-0lik maglubiyetten sonra "Tigana disari" sesleri yükseldi stadyumda. Bu durum sizi etkiliyor mu? Tigana: Ich lasse mich jetzt nicht verrückt machen, denn solche Situationen sind im Fußball doch verständlich. Natürlich ist es nicht erfreulich für mich, dass "Edit" mich auspfeifen, aber so ist das eben im Profifußball. Jeder braucht einen Sündenbock. Der Frust der Fans ist auch logisch nachzuvollziehen, denn "Edit" wollen ihre Mannschaft immer siegen sehen, besonders mit begeisterndem Offensivfußball. Bu durumun kafami karistirmasina izin vermem. Bu tür tepkiler futbolda dogaldir. Isliklanmak tabiiki benim icin güzel olmadi ama profesyonel futbolda bu böyledir. Herkese göre birileri sucludur. Taraftarlarin hayal kirikligina ugramasi gayet normal, cünkü takimlarinin her maci kazanmasini görmek ister, helede güzel bir ofansif futbolla. kicker: Den Ihr Team derzeit nicht bieten kann. Warum? Bu aralar sizin takiminizin bunu veremedigi gibi mi? Nedeni nedir? Tigana: Wir spielen einen guten Fußball. Dominieren eigentlich in jedem Spiel, aber es fehlt noch der letzte Biss vorm Tor. Wir lassen einfach zu viele Chancen aus. Wir sind schon seit drei Spielen ohne Sieg. So etwas zehrt auch an den Nerven der einzelnen Spieler. "Edit" agieren dann nervöser, anstatt einfach weiter an sich zu glauben. Mentale Aufbauarbeit ist aktuell angesagt. Iyi bir futbol oynuyoruz. Genelde bütün maclarda da hakimiyet bizde fakat son vuruslarda sorun yasiyoruz. Bir cok pozisyonu degerlendiremiyoruz. 3 mactir galibiyet alamadik. Bu durum her bir oyuncununda sinirlerini alt üst ediyor. Maclarda bundan dolayi daha heyecanli oluyorlar, oysa aksine kendilerine olan güvenleri cogalmasi gerekir. Bunu düzeltmek icin ugrasiyoruz bu aralar. kicker: Eigentlich sollte alles wunschgemäß laufen, denn "Edit" haben Ihre Wunschspieler bekommen: Ricardinho, Bobo oder Nobre wurden auf Ihr Verlangen hin verpflichtet. Doch keine gute Wahl? Aslinda hersey yolunda olmasi gerekiyordu. Istediginiz oyuncular ( Ricardinho, Bobo ya da Nobre) alindi. Oyuncu seciminde yanlis karar mi verdiniz acaba? Tigana: "Edit" sind allesamt exzellente Profis, doch noch haben "Edit" sich im Team nicht eingefunden. Aber ich bin felsenfest davon überzeugt, dass wir bald sportliche Erfolge feiern werden. Wir haben das Potential um den Titel zu spielen und das werden wir zeigen. Her biri mükemmel pfofesyoneller fakat takima uyum saglayamadilar. Ama adim gibi eminim ki yakinda sportif basarilarida kutlayacagiz. Sampiyonluga oynayacak kapasitemiz var ve biz bunu gösterecegiz. kicker: Schon gegen Fener? Fener maciyla buna baslayabilecek misiniz? Tigana: Das ist eine besondere Partie und ich freue mich schon auf das Duell. Mit einem Sieg können wir alle unsere Kritiker verstummen lassen. Wir werden doch schon als Außenseiter abgestempelt. Aber wir werden für eine große Überraschung sorgen. Bu cok özel ve heyecanla bekledigim bir karsilasma. Bir galibiyetle tüm elestirenleri susturabiliriz. Simdiden Feneri favori olarak gösteriyorlar ama büyük bir sürpriz yapacagiz. kicker: Ihr Team hat schon vier Saisonniederlagen auf dem Konto und trifft auf ein Fenerbahce, das bei all seinen bisherigen fünf Heimsiegen mindestens vier Tore erzielte. Wird einem da nicht angst und bange? Takiminizin simdiye dek 4 maglubiyeti var ve simdiye dek kendi evinde oynadigi 5 macta ortalama 4 gol atan Fenerle oynayacaksiniz. Bu durum sizi korkutmuyor mu? Tigana: Wieso sollte es? Zugegeben, Fenerbahce ist immer unglaublich heimstark, aber wir haben in der Vergangenheit dort immer sehr gut ausgesehen, daher freue ich mich auf das Spiel, weil ich mir sicher bin, dass wir dort mit einem Sieg unsere Krisenstimmung beenden werden. Neden korkutsun ki? Dogrusunu söylemek gerekirse, Fenerbahce hep cok güclü oynuyor kendi sahasinda fakat gectigimiz yillarda biz ordaki maclarda hep iyi göründük. Bu yüzden bu maci 4 gözle bekliyorum, cünkü biliyorum ki alacagimiz galibiyetle sorunlarimizi asacagiz. kicker: Sollte es jedoch erneut eine Niederlage setzen, dann werden die Diskussionen um Ihre Person deutlich aggressiver. Die Medien sehen schon in Mircea Lucescu (Trainer bei Schachtjor Donezk, die Red.) Ihren Nachfolger - und zwar zur Winterpause. Haben "Edit" mit dem Vorstand Gespräche über diese Spekulationen geführt? Düsündügünüz gibi olmazsa sizin durumunuz daha da cok tartisilacak. Medya Lucescu'nun sizin yerinize gececegini iddia ediyor, hemde lig tatillerinde. Yönetimle bu tür söylentiler hakkinda görüstünüz mü? Tigana: Ich habe unlängst mit unserem Klub-Präsidenten Yildirim Demirören ein Gespräch gehabt und er versicherte mir, dass diese Gerüchte lediglich mediale Inszenierungen seien. Ich habe die volle Rückendeckung des Vorstandes, daher mache ich mir auch keine Gedanken über diese Gerüchte. Ich will auch nicht jede Woche die allerneuesten Wasserstandsmeldungen zu meiner Person kommentieren. Ben Baskanla coktan görüstüm bile ve kendisi bana yazilip cizilenlerin sadece medya dedikodusu oldugunu garantiledi. Yönetimin beni sonuna dek destekledigi biliyorum ve bu konular hakkinda basimi yormuyorum. Her hafta cikan dedikodularada cevap vermek gibi bir niyetim yok. Interview: Hakan Uzun ALINTI Konu ferro1903 tarafından (13-01-2007 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
kasımdaki: Fußball - Int. Fußball - kicker online aralıktaki: Fußball - UEFA-Cup - kicker online | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |