![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vaybe adama haklı diyorlar vaybe ilginç hemde ne ilginçtirki tigana futbolculara bi kaç kez yenilinde der yenilme piskolojisini öğretmek için ![]() ![]() gazeteci:sayın mösyö kürdan siz geçen senede bu takımın başındaydınız değilmi ...? mösyö kürdan: evet gazeteci :geçen sene gökhan güleçte bu takımdaydı değilmi....? mösyö kürdan : evet gazeteci: peki neden futbolcular(gökhan güleç) üzerindeki piskolojiyi uygulamadınız mösyö geçen sene bi iddanız yoktu oysa.... mösyö kürdan :??????????????????? anlamadım haaaa anladım senelerdenn geçen sene şartlar uygun değildi...uygulamaya bu seneden itibaren başladım örnek mesela leverkusun maçında ali tandoğanı sol kanat oynattım yenildik ama olsun şimdi aliye sağda oynamasının ne kadar değerli olduğu anlamaıştır ... gazeteci:??????????????? erçekten ilginç... mösyö kürdan: tabiii ilginç şimdi runjenin piskolojisinide onu forvette oynatarak yerine getirecem çok gol yiyor be adamımım ... gazeteci:başarılar mösyö.. kuliste ............. mösyö :şşştttt gazeteci bana bak beni sorular köşeye sıkıştırma SENİ MAHKEMEYE VERİRİM HAAA... gazeteci ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet Tigana'ya bravo doğru düşünüyor,bizim taraftarımız salak bıt bıt bıt muhabbeti yapan arkadaşlar.Sizlere inanamıyorum.Beşiktaş A takımı altyapı değildir.Gidip PAF takımını çalıştırırsınız o zaman.Bir takımda 1 ya da 2 tane oyuncu farklı mevkilerde oynatarak geliştirilebilir ama aynı anda 10 tane oyuncu orda burda oynatılmaz.Hele ki üst düzey takımlarda.Ayrıca Henry örneği tamamıyle bir yalandır.Henry zaten her mevkide oynayabilecek yeteneklere DOĞUŞTAN sahip olduğu gibi buna rağmen 18 yaşında Juventus'ta sağ kanatta ısrarla oynatılmış ve yedek kalarak oradan ayrılmak zorunda kalmıştır.Arsenal'e geldiğinden beri de zaten forvet oynuyor.Ben hiç başka bir mevkide oynadığını görmedim.Ronaldo,Henry gibi yetenek anlamında tavana vurmuş oyuncularla Gökhan Güleç'i kıyaslamak inanılmaz komiktir.Gökhan Güleç kendini geliştirebilir ama asla bir Henry ya da Ronaldo değildir.Hiç bir zaman da olamaz.Tigana ürettikçe bahane üretiyor, siz de üstüne atlıyorsunuz.Devam edin bakalım.Böyle bir yatırım yapılacaksa Tigana'yı getirirsin 10 yıllık sözleşmeyle altyapının başına PAF'taki adamları geliştirir.31 yaşına gelmiş Ricardinho'ya futbol eğitimi vermeye çalışıp sol kanat oyuncusu yapamazsın.Geçiniz...
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
bakıyorum bazı arkadaşların dalgası kıyak. Bir takımdan başarı bekliyorsan ve genç bir ekipsen mutlaka arkasında durup eğitmen gerekir. Bu takım 1-2 sene sonra türkiye ve avrupayı sallarsa o zaman ne diyeceksiniz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
kendin yaz kendin oyna.!!! alay konusunu sen çıkarmışsın görüldüğü gibi.!! herkes olayın ciddiyetinde.!!!yorma sen kafanı..!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Konu disappear tarafından (19-01-2007 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
o 50 yılını vermiş adam 13 hafta ibrahim a.ı oynatmadı o deha rico yu yedek bıraktı o deha bakiyi keşfetti!!!!
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bunları eleştirmek ahmaklıksa ben ahmağım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |