![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() şimdi sen i.akını niye oynatmadı bir bilgin var mı ? şöyle mi zannediyosun. işte kazma baki yi oynatıyor ama i.akını oynatmıyor. bu adam topcudan falan anlamıyor!yorumun büyük ihtimal bu şekilde olacaktır. sen gidip antrenmanları hiç izledin mi!! i.akının form durumunu bilmeden,ruh halini bilmeden,sakat mı değil mi,maça hazır mı değil mi bunları hesaplamadan atıp tutuyosun. sene basından beri takmıssın her maçtan sonra i.akını niye oynatmıyor,i.akın şöyle i.akın böyle v.s. adam hakkındaki he yorumun böyle. al işte oynattı i.akını ne oldu? iki maç üst üste sorumsuzca ve basitce iki kırmızı kart.!! şöyle bir mantıklı düşün!! ben şahsen böyle sorumsuzca,bencilce ve takımı eksik bırakıp maçın kaderiyle oynayan bir adamı neden oynatayım.!!!??? ricardinho lig başladıktan sonra geldi. 3-4 hafta yedek kaldı. bu da gayet normaldir. yok yani adam gelir gelmez takım arkadaşlarının ismini cismini bilmeden,daha takımın adını tam olarak telaffuz edemeden direk 11'de oynamasını mı bekliyordunuz.!!??defans adamlarından koray sakatlandı,gökhan zan sakatlandı ve alternatif isim olarak baki yi oynattı. bunun nesi yanlış.!! yoksa defansta bakinin yerine ricardinho yu oynatmasını mı bekliyordunuz.?? Konu eagles_03_bjk tarafından (19-01-2007 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya tiganayi elestirecekseniz, dogru dürüst elestirin, alay konusu yapmayin, sonucta burda ciddi ciddi futbol konusuyoruz... ayrica ben rico yorumlarina katilimiyorum. yani öncelikle tigananin onu kanatda oynatmasinin nedeni, yönetimdir, tigana kanat oyuncusu istedi rico geldi, tiganada riconun mevkiisini bildigi halde, yönetimin dediklerinin dogrultusunda kanata cekti adami... siz rize macini ondan önceki maclari, ve buca macini ne kadar cabuk unutmussunuz... delgado sakatken rico oynadi! ilk onbirde oynadi, bir rize maci varki, adam 90 dakika hic bir sey yapmadi, fahri asist yapti, rico falan ortada yoktu... ayni haftalarda delgado düzelip bir buca macina cikmisti, adamin golu enfesdi, ve süper oynamisti, yani ben dahil cogu besiktasli delgadoyu ricodan fazla beyenmistik... ee sonradan rico düzeldimi düzeldi, ama bu olayda kimse tiganayi elestiremez, haksizlik olur! yani tekrarliyorum, ben tiganayi destekliyorum, desteklemeyen arkadaslarimiz, tabiiki onu elestirebilir, ama bunu dikkatli yaparsalar, konuyla alay etmezseler sevinirim....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Guzel bir yazi olmus, tebrikler. Birakin teknik direktorlugu, hayatinda ayagina top bile degmemis insanlar bile Tigana'yi elestiriyor, artik bunlara dur denilmeli. Teknik direktorluk o kadar kolay olsaydi bu adamlara yilda milyonlarca dolar para verilmezdi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşlar tigana hiçbir zaman şampiyonluğa oynayan bir t.direktör olmadı.Olamazda.Siz hiç şampiyon olucaz diye bir kelime duydunuzmu ağzından?Hayır.eee o zmn.Bütn herşey yönetimin suçu.Çünkü tigana zaten diyor;ben genç takımları eğitmek için yaratıldım.Siz boşuna konuşuyorsunuz.Suç yönetimde......TİGANA EĞİTİCİDİR VE YÖNETİM BUNU BİLEREK SEZONA BAŞLADI.Kimse tiganaya hakaret edemez.Ediceklerse gitsinler dünya kupasında oynasınlar.en kaliteli liglerde t.direktörlük yapsınlar.AMAAAA ilk önce düşünmeyi öğrensinler.Ondan sonra tiganaya laf atsınlar..Ben bunlara gülerim HAHAHAHAHA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
2-ibrahim a. 13 hafta kırmızı kart gördü diye oturtmadı 3-takımdakiler birbirini çok tanıyoda rico zorluk çekicek ayrıca sanki gelir gelmez oynayan ilk futbolcu YA HEPSİNDEN VAZGEÇTİM EN BASİTİNDEN SİZ TİGANAYI AŞAĞILAMIŞ OLUYOSUNUZ HABERİNİZ YOK!!! FUTBOLDAN ANLAMAYAN FUTBOLU MAHALLE MAÇI GİBİ GÖREN İNSANLAR HAKLI ÇIKIYORSA YAZIKLAR OLSUN TİGANAYA. 1-ibrahim a. 2-rico 3-baki 4-sistem
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşım adamın yazısından anlaman gerekeni değil gene anlamak istediklerini anlarsan böyle olur tabi. İ.Akın ın yapabileceği sorumsuzlukları Tigana antremanlarda veya onun özel yaşamında gördüğü için o kadar hafta oynatmadı. Oynatınca da haklı olduğu ortaya çıktı. Zaten 13 hafta oturmasının nedeni olacakları bilmesidir. Ricardinho yu daha erken görseydin hayal kırıklığına uğrayabilirdin bunu anlamıyor musun. Kondisyon açıdan yetersiz ve daha hiç ülkeye ve takıma alışamamış yabancı bir oyuncuyu direk ateşe atmak ancak bizim gibi amatörce düşünen insanların işidir. Yani Tigana onu hemen takıma alsa o 4 hafta boyunca "aaa Ricardinho dedik Brezilya milli takım oyuncusu dedik bu muydu" die yazılar okuyacaktık büyük ihtimalle. Biraz başkaları gibi düşünün arkadaşlar hep kendi açınızdan bakıyorsunuz olaylara. Gökhan Zan geri gelince Baki oynamayacak zaten ayrıca Gökhan Zan olduğu zamanlar da oynamıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sakatlık şanssızlığını atamıyoruz üstümüzden bir türlü. Kimse futbola mahalle maçı gibi falan bakmıyor. Buradaki bir çok arkadaşımız gerçekten de nası yorum yapacağını neyi nasıl eleştireceğini iyi biliyor. En önemlisi de şu ki ne kadar hata yapsa da Tigana gibi bi adamın şu an için başımıza gelebilecek en iyi hoca olduğunun bilincindeler. Tigana giderse neler olacağını başımıza neler gelebileceğini de görebiliyorlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |