Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
ya hatanı kabul edersin buda bir erdemdir yada gidersin ama tigana konuşup konuşup kıvırıyo
ricoyu ben istemedim dedi sonra kıvırdı
futbolcular yönetimle para pazarlığı yapıyo dedi gene kıvırdı
her başarısız sonuçtan sonra suçu başkasına atmak irade sahibi olmaksa yada laf söyleyip kıvırmaksa haklısın
bide ikimizde beşiktaşı destekliceğimizi belirttiğimize göre ben beşiktaşın daha iyilerine layık olduğunu söylemeye devam ederim sende bobo nobre bunlarla türkiyede üst sıraları kovalamsını izlersin |
sevgili BEŞİKTAŞLI kardesim yukarıdaki yorumumda da söyledim. gazeteden ve pc basından dogru veya yanlıs bi kaç haber okuyosun burda röportajı sen yapmıssın gibi konusuyosun hala.!!! su yorumunda öyle kendinden eminsinki sanki tigana yla röportajı yapan kartal yiğit denen sahıs değil de senmissin gibi konusuyosun. işte bunu yapmayın. sizin fikrinize düşüncenize saygım var ama yalan yanlıs bazı seyleri okuyupta o yazıdan kendinize fikir ve beyan çıkarmaya çalışmayın. kendi düşünce ve yorumlarınızla gelin bana .!!!başkasının söledikleriyle gaza gelmeyin.!! çözüm üretin, onla olmaz bunla olmaz mantıgından daha ziyade yapıcı ve çözüm olabilecek yorumlar yapın.