![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | demiroren kovmadı lucescu istifa etti
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu haber hiç inandırıcı gelmedi. Samet aybaba daha gerçekçi olur bence. bir şans verilme zamanı geldi artık. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu yil sampiyon olmak hayal olur ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Guest
| hangibirinden başlayayım bilmiyorum ki...düzgün , doğru bir gençleştirme yapılmış olur...takım sistemi değişir...yada oyuncuların oynayabileceği bir sistem oturtulur...bol gollü maçlar izleriz...bütün derbiler kazanılır....ligde seri yakalarız...seney kesin şampiyon oluruz...bizi durdurmadıktan sonra şampiyonluğa ambargo koyarız....uefa da kesinlikle tur atlarız....istediği oyuncular alıınırsa herşey olabilir.... | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bol gollü maçlar izleriz dışındaki bütün yorumuna katılıorum.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İlk işi takımı toparlamak olur.. Hemen bir iskelet kadro kurar... Seneye büyük ihtimalle Shatkar dan bir iki takviye yapıp şampiyonluğun en büyük adayı oluruz... Uefa da başarıda gelir Esas bnm en büyük korkum bize gelmemesi değil Türkiyede başka bir takımın başına geçmesi... Allah korusun fb ye falan gelirse yandık yandık... O yüzden elimizi çabuk tutup bize getirmek lazım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |