![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Cok soyledim ve yine soyluyorum, ben su anki durumdan ne sikayetciyim ne de suclu ariyorum. Unutulmasin ki biz gecen seneyi liderin gerisinde 30 puan mi ne bitirdik, kadromuz son derece yasliydi ve hakikaten buyuk bir degisim gecirdik. Oyle 3 sene 40 oyuncu gonderik 50 oyuncu alan takimin sampiyon olmasi kolay degil. Rakiplerimizin hem kadrosu bizden daha kaliteli hem de oturmus kadrolari var. FB'nin oyunculari bizimkilerinden daha kaliteli ve Daum zamanindan beri temel var, GS'nin kadrosu kalite olarak bizden cok iyi olmasa bile oturmus bir takim var. Kaleci ve 2 stoperin birbirine cok alismis olmasi, forvet hakkindaki zenginlik, kanatlarin cok iyi kullanilmasi ve oyuncularin birbirini tanimasi. Biz daha cok yeni ve genc bir takimiz, boyle rakiplerin oldugu bir ligde zorlanmamiz ve ligi sampiyon bitir(e)memiz benim icin surpriz olmaz gerci umut her zaman var, ama 2.lik bile kotu olmaz bizim icin. Bizim icin onemli olan sabir etmek ve gelecek sene ve ondan sonraki seneler bu kadronun temeli olustuktan sonra dogru transferleri yapabilmek. Koray-Gokhan Zan ikilisi bu sene 5-10 mac birlikte belki oynamistir, onlarin 60 mac oynayan Tomas-Song gibi kusursuz oynamasini bekleyemezsin...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #63 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Ben ikinciligi kabullenemiyorum bile mademki gsnin kanatlari calisiyo bizim niye calismiyo?ikinci mac inonunde oynamistik sag kanat superdi burak muthis oynamisti baska bi mac varmi sag kanadi iyi kullandigimiz yok cunku ibrahim toraman ileriye cikinca yetersiz kaliyo ,ben takimin durumundan memnun degilim gencler alinsin ama kaliteli genc alinsin.Febe nin oyun taktigi var gs nin de var bizim yok nedense bir sise colasina mac yapiyoruz sanki anlamiyorum ben bu isi.Bende senin gibi Inadina tigana diyorum ama takimi yola soksun artik oturmaya basladi biseyler ama genede bazi yanlislarinda israr etmemeli ibrahim toraman gibi...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
Bu ulkede 3 buyuk kulup var ve 3 buyuk birden her sene sampiyon olamaz, bunu ilk once kabullenmemiz lazim. Ayrica sanki kadromuz super, bu takim 10 sene arka arkaya sampiyon oldu da Tigana bu isi beceremiyor, birazcik realist olalim. Teknik direktor gondere gondere iste 10 senede anca 1 kere sampiyon olabilmisiz, ama hala akillanamamisiz. Toraman sagda oynamaz, Veli oynar, Huseyin forvet oynasin bunlar ufak seyler, ben size daha gecen sene GS'yi sampiyon yapan Gerets'in simdi 10 tane taktiksel hatasini bulurum, ama herif sonucta sampiyon yapti. O ayni Gerets Cihan'i solbek, Sabri'yi sagbek, Hasan Kabze'yi solacik oynatan Gerets, ama sonucta sampiyon oldular. Birazcik da hatayi teknik direktor disindaki faktorlerde arayalim, biraz da sabredik isi oluruna birakmayi ogrenelim, 3 senedir operasyon yapiyoruz da ne oluyor? Hasta sonucta aci cekerek oluyor...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | solbekde deli sagda toraman simdilik en iyi secim aslinda sagbekde ali günes de oynar ama sanirim onun ts deki fatih gibi disiplinsiz bir durumu var ki tercih edilmiyor.. solbekde bakiyi sagbekde tandogani denemisti tigana ama olmamisti zorlanmistik.. sagbekde serdar da oynar ama ona önliberoda ihtiyacimiz oldugunu düsünüyorum.. belki nobre denenebilir ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
Eger biz BESIKTAS kulubu isek her sezon basladiginda bizim hedefimiz sampiyonluk olmalidir,hakli oldugun nokta turkiyede 3 buyukler birden sampiyon olamiyor ama bende realist bakiyorum konuya ve takimimizin kadrosunun yetersiz oldugunu dusunuyorum gerekli takviyeler yapilmazsa birak 2 ligi 3 luk icin vestel manisa ve kayseri ile kapisiriz.Koskocaman 103 Yillik tarihinde sampiyonluklar yasayan bir kulup eger turkiyenin lokomotiflerinden ise sampiyonluga odaklanmali bu 15 yasinda ki futbolcu icin de gecerli 38 yasinda ki futbolcu icin de gecerlidir... Gerets konusunda bence o takimi sampiyon yapmadi oyuncular kendileri takimi yonetip dayanismayla sampiyon oldular arti sans faktorleri vardi yanlarinda. Hakli oldugun diger bir nokta hatayi hep teknik direktorde aramak kesinlikle haklisin,bence futbolcularin daha da cok sucu var kaybedilen puanlarda,tigana daha ne yapabilir girip o mu gol atacak ve defans yapacak,ama bazi yerlerde tigananin da hatalari var hatasiz kul olmaz onemli olan o inadindan vazgecip dogruyu bulmaktir tiganada keci gibi bir inat var ve o bize kisa vadede zarar veriyo ama uzun vaadede ne olur onu bilemem....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bence oyuncu mevkiilerine fazla takmamak lazim. Sonucta orta saya oyuncusu Cihan GS'de sagbek, stoper Orhan Ak solbek, forvet Ayhan orta alanda oynuyor, forvet Tuncay sol kanatta oynuyor, libero Umit Ozat solbek oynuyor, forvet Ugur Boral solbek oynuyor, onlibero Serkan Balci sagbek oynuyor, nereye ihtiyac varsa oraya oyuncu hazirlamak son derece normaldir. Sonucta Koray'in onlibero oynamadigi maclarda defansin halini de gorduk, Serdar yokken onlibero'da sorunlarimiz vardi, oraya en azindan gecici cozum olmadi mi? Tigana'nin cok garip ve yanlis bir oyuncu devsirmesi yaptigini henuz gormedim, sen Nobre'yi solbek yaparsin Runje'yi sagacik yaparsin tamam, ama bu tur (gecici) devsirmeleri fazla elestirmemek lazim, sonucta bizim kadromuz Barcelona veya Chelsea'ninki gibi genis ve alternatifli degil.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |