![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sanki Bişey Yaptında Bu Kadar Ugrasıyorsun Milne... Ama Ne Olursa Olsun Şuda Var Beşiktaş Gibi Bir Kulübün Bu Durumlara Düşüpte Medyaya Maskara Olmaması Lazım...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Haklısın kesinlikle birisi ile sözleşme yapmadan tüm olumsuzluklara karşı tedbir alarak, sözleşme yapmalılar. Hepsi bulunmaz hint kumaşımı. Neredeyse klübün kasasının anahtarını bırakmadıkları kalmış sözleşmeleri yaparken. TD lerde,futbolcularda,vs ler de sözleşmelerde hep böyle bi türlüde akıllanmadılar... Klebrson örneği;hayatında en çok parayı Türkiyede kazandığını açıklamıştı. Demekki biz adamlara olmadığından fazla değer ve para verip çarçur ediyoruz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
anelkanin fenerden kac para aldigini biliyormusunuz??? adam senelik 6.5 milyon euroyami dolarami bilmemde oynuyordu.... eger sampyionluktra benimde sözüm gecsin diyorsan bu paralari seve seve sayacaksin..yoksa galatasaray gibi her transfer döneminde gallardo geldi gelecek diye yalan haber üretir durursun
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zamanında bu takımda çok başarılıda olsa hiç sevemedim şu adamı ve yaptığı bu terbiyesizlikten sonra iyiki sevmemişim diyorum..Ama suç bence milnede değil,şuursuzca hareketler yapıp milneyi abuk-subuk bir görevde bu takıma getirenlerde..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zamanında halledilmyen işler böle oluyo işte ne olacak şimdi:S:S
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eğer bi adamın bi göreve getiriyosanız parasının ödenmesi lazım ama bu adam niye nereye göreve getirildi ne yaptı ben hiç anlamadım bu yönetim daha iyi şeyler yapmak zorunda
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |