![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Son derece samimiyetsiz bir ifade olmuş.Tigana'nın zaten hangi demeci samimiydi ki.Bu sözü söyleyecek kadar gururlu bir insan yönetimle girdiği dalaştan sonra ve futbolcular onu yalanladıktan sonra zaten burda oturmazdı. Ben Beşiktaş'ın yenilgisine sevinemem ama yenilseydi ve eğer Tigana samimiyse (kesinlikle inanmıyorum,yüreği olsa maçtan önce söylerdi) yenilmemizin bizim için daha iyi olacağına eminim. Şu ben eğitimciyim,gençler için burdayım sığıntısına da nasıl güleceğimi bilemiyorum.Hazırlık maçlarında gördüm ben gençleri ne kadar oynattığını.1.5 yılda elde Serdar'dan başka hiçbir şey yok.Gerçekçi olun biraz. Son olarak şunu söyliyim.Eminim ki bu demeci maçtan önce verseydi,yenilmemize yönetim sevinirdi,futbolcular da bunu seve seve yapardı.Bu kadar samimiyetsiz ve futbolcu hoca bağlantısı zayıf bir takımda kalıcı başarı gelemez.Tigana isterse dünyanın en iyi altyapı hocası olsun..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |