Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-04-2007, 18:01   #1
 
sezervolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
MEDYAMIZ İŞ BAŞINDA!!!

fener yanlısı medyanın otorıte!! yazarları hazım sorunu cekıyor ve olayları her zaman oldugu gıbı ıslerıne geldıgı yonde yazıyorlar,kacıracakları lıg sampıyonlugunu acık secık gorduklerı ıcın kupa gıttı barı lig kalsın dıyerek sımdıden ekmek yedıklerı kapıya yaranmaya calısıyorlar,nerde besiktaşlı yazarlar nerde yonetıcılerımız?butun spor sayfalarının yuzde doksanı fener aglamaları ıle dolu ve kamuoyu olusturmaya calısılıyor,sonuna kadar alnımızın akı ıle aldıgımız fınal vızesıne camur atmaya calısanlara dogruyu anlatmak ve kamuoyu olusturmak gorevı yazarlarımıza ve yonetıcılerıme dusuyor bu senede sereflı ıkıncılık ıstemıyoruz bıktık artık hak ettıgımız sereflı sampıyonlugu almak ıstıyoruz.
__________________
HARAMİLER in saltanıtını yıkacağız
sezervolkan Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 18:05   #2
 
caglarss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kesinlikle sana katılıyorum. Hangi siteye girsem fenerin gözyaşları. Çok acıttık tamam ama onlarında kaşıntısı var yani.

Bunları geçelimde yönetimin bu işe bi el atması lazım artık.
__________________
caglarss Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 18:09   #3
 
sezervolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

spor programlarına katılan besiktaslı yorumcuların bu konuda daha hassas davranması gerekır,onların yorumcuları fener aleyhıne olusan bır olayda acıkca beyaz olan bır olaya siyah demekten gerı kalmıyorlar...
__________________
HARAMİLER in saltanıtını yıkacağız
sezervolkan Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 18:45   #4
 
YST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

erman hünerini yine bugünkü yazısında şerfsizliğini tekrardan gündeme taşıyarak azizenin yalakalığını yapıyor. Şerefsizler ordusu bu medyacılar hepsi fenerin götünü yalıyorlar.....
YST Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 18:47   #5
 
YST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bakın neler yazmış
Click the image to open in full size.
DERELİ’NİN KARARLARI MİDEMİ BULANDIRDI... BEŞİKTAŞ BU TURU HAKEM KARARIYLA GEÇTİ.. BİR GÜN BU STATLARDAN BU OLAYLAR YÜZÜNDEN ÖLÜ ÇIKACAK, BUNUN SORUMLUSU ULUSOY VE EKİBİDİR.. ÇOK AKILLI BİR F.BAHÇE SEYİRCİSİ VAR. ONLARI NİNNİ SÖYLEYEREK UYUTMAYIN!..
28.04.2007 10:02


Ulusoy'un eseri

Fenerbahçe- Beşiktaş maçında Selçuk Dereli’nin kararları midemi bulandırdı. Ama esas sorumlu hakemler değil, Ulusoy ve ekibidir. Artık o hale geldiler ki, kendilerini eleştirenlere vatan haini diyorlar, kendilerine de vatan sever.

ŞANSAL Büyüka, ile bazen tartışırız. O derki, "Erman tuttuğun hakemi tam tutuyorsun, tutmadığını da hiç sevmiyorsun." Hatta yorumlarından sonra o bir şey söylemese bile bakışlarından, "Bu Erman yine şartlandı" diye düşündüğünü hissediyorum.

İsmet Arzuman’ı, Selçuk Dereli’yi, Kuddusi Müftüoğlu’nu tanımam. 3’ü de FİFA hakemi. Mesela Selçuk Dereli. Hani bir laf vardır ya, "Çok iyi çocuk. Kız kardeşim olsa ona veririm, eniştem olsun ama hakem olmasın" diye...

Fortis Maraton yapmadığımız için ve Ankara’da olduğumdan dolayı bu maçı ayaklarımı uzatarak televizyondan izledim. Diğer Türk büyüğü yazarlar gibi... Yani televizyondan izlediğim maç için yazıyorum. (Ama onlar bu ibareyi koyamazlar, sanki canlı izliyormuş gibi yaparlar..)

Biz maça dönelim.. Ve çok açıdan 90 dakikayı hatta daha fazlasını yorumlayalım. Maç öncesinden başlayarak. Lig TV yayın ekipleri geliyor, stada kamera yerleştirecekler. Aziz Yıldırım’ın emriyle ters açı kameraları yerlerine konulmuyor. Neymiş, "Bu kameralar protokol tribünündeki Aziz Yıldırım’ın görüntülerini yayına veriyorlarmış." Ve maalesef Futbol Federasyonu temsilcileri de Yıldırım’ın bu kararını değiştirememişler. Yani federasyon yayıncı kuruluşuna sahip çıkamamış.

Telefonumu kapadım

Maç başlıyor. Daha 20. dakika olmadan 2 telefonum da cayır cayır ötmeye başladı. O dakikalardan itibaren maçın sonunun kötü olacağı benim açımdan belli olmuştu. İki telefonumu da kapattım. Çünkü cevap vermekten maçı izleyemeyecektim.

Beni telefonlarımı kapatmaya iten sebep neydi?

Hakem kabiliyetsiz olabilir, penaltıyı da, faulü de yanlış verebilir. Bunların hepsine tamam. Ama bir hakem, hep bir tarafın lehine futbolcuların önünü açarken, diğer taraftaki futbolcuların önünü kapatıyorsa, ben ona şüpheyle bakmaya başlarım. Maç başlıyor, Baki, Tuncay’ın peşinde. Topu alabilirse alıyor. Alamazsa tekmeyi basıyor. O bunları yaptıkça Selçuk Dereli herhalde kafasını başka tarafa döndürüyor. Yanımda futboldan anlamayan birisi var. Diyor ki, "Beşiktaş’ın teknik direktörü, bu uzun boylu, saçları olmayan oyuncuyu neden değiştirmiyor" dedi.

"Niye" dedim, "Onu hakem birazdan atacak" diye yanıt verdi. Ama Tigana, Baki’ye dokunmadı. Niye, çünkü sahadaki hakemi çözmüş. Baki ne yaparsa yapsın atılmayacak. Nitekim bunu Baki de biliyor Tuncay da. Ve bir pozisyonda Tuncay kendi alanından çıkarken, yani mesafe Beşiktaş kalesine 75 metre varken, havada uçuyor ve tekmeyi Tuncay’a yapıştırıyor. Bunun futboldaki karşılığı ikinci sarıdan kırmızı değildir. Direk kırmızıdır. Selçuk’a bakıyorsunuz, tık yok. Yani Beşiktaş 10 kişi kalacak. Bu dakikadan sonra maç Fener’in lehine değişir mi, yoksa uzar mı, orasını Allah bilir. Benim esas midemi bulandıran ikinci pozisyona geliyorum.

Mehmet Sedef topu eliyle çalıp hücuma çıkıyor. Refleksle elle oynama değil. Kasıt var. Pozisyon hakemin gözünün önünde kabak gibi. O devam diyor. Bu kararın ardından bir seyirci patlaması, 70 metre uzaktaki iki nolu yardımcının bayrağı havada. Selçuk’un 10 metreden göremediğini o 70 metreden görüyor ve Selçuk’a zorla elle oynama kararı verdiriyor. Hem de elle kasıtlı oynamayı göstererek bir de sarı kart vermesi için onu uyarıyor.

Suçüstü yakalandı

Selçuk sarı kartı vermiyor. Fakat tesadüf bu ya, maçın yönetmeni Musa Çözen yardımcı hakemin yüz ifadesini görmek için kameraları ona bir kez daha zoomluyor. Dereli burada suçüstü yakalanıyor.

Ne demişler, "Hiç bir cinayet kusursuz değildir" Yardımcı hakem, ikinci defa Selçuk’u sarı kart göstermesi için uyarıyor. Selçuk da ona uzaktan, "Sen karışma" biçiminde bir hareket yapıyor. Çünkü bu saniyeden sonra yardımcı hakemin yüz ifadesi değişiyor, "Bana ne kardeşim vazifemi yaptım seni ikaz ettim" diyor.

Peki Dereli’ye soruyorum. Baki’nin kaleciye net bir şekilde faul yaparak gol attığı pozisyonda, önce golü veriyorsun. Ama yine aynı yardımcı faul işareti yaparak ve bayrağı kaldırarak seni ikaz ediyor. Bu yardımcının kaldırdığı veya kaldırmayı tüm pozisyonlarda ve bu gol pozisyonunda ona uyuyorsun, herkesin hem fikir olduğu Mehmet Sedef’in pozisyonunda ikinci sarıyı yani kırmızı kullanamıyorsun.

Futbolda bir takımın 10 kişi ya da 9 kişi kalması önemli bir olaydır. Bir bakıma eksik kalan takımın havlu atmasıdır. Tıpkı seneler önce oynanan Yozgat- G.Saray maçında, gözünün önünde rakibine tekme atan Sergen Yalçın’ı atamadığı gibi, önceki günde Selçuk Dereli, hem Baki’yi, hem de Mehmet Sedef’i atamadı.

Hal böyle olunca insanın aklına karpuz kabuğu giriyor;

a- Hakem bir yerden emir aldı.

b- Bu hakemin futbolcu atmaya gücü yetmedi. (hem de deplasman takımından)

c- Bu hakem, hakemliği bilmiyor. (Ama FİFA hakemi)

d- Hiçbiri. (Biz hıyarız)

Böyle bir hakemden Gökhan Zan’ın yaptığı net penaltıyı da vermesi beklenemez. Şimdi bazıları diyebilir ki, Fenerbahçe’den futbolcu atılmaz mıydı? Evet atılırdı, topu yere vuran Lugano’yu zaten attı. Ali Tandoğan’a aynen Baki gibi karate yapan Uğur Boral’ı atamadı. Baki’ye lisanen herşeyi söyleyen Tümer’i atamadı. Neden biliyor musunuz?

Çünkü Dereli, mesaisini bitirip tatile çıkmıştı. Benim değerlendirmelerime göre, Beşiktaş bu turu boks müsabakalarında olduğu gibi hakem kararıyla geçti.

Yönetici mi taraftar mı?

Şöyle bir geçmişe dönüyorum, bu Selçuk Dereli, İsmet Arzuman, Kuddusi Müftüoğlu gibi hakemler yüzünden ben hakemliğe başladım. Çünkü sahanın içinde futbolcu olarak emek veriyorsunuz. Hem de yıllarca ama maalesef dilim varmıyor söylemeye, çalınan düdükler ve kalkan bayraklar yüzünden çok şeyinizi kaybediyorsunuz.

Maç bitiyor, gözlerim faltaşı gibi açılmış bir şekilde Ali Koç’u izliyorum. Tamam senin takımın haksızlığa uğramış. Tur elinden alınmış hepsine varım.

Tepkilisin. Ama sen taraftar değilsin, yöneticisin. Sen en son ve en sakin konuşacaksın. Düzgün cümleler kuracaksın ki, zehir zemberek olacak ama seviyeyi düşürmeyeceksin. Çünkü yine yanımda oturup o futbolu bilmeyen arkadasım dedi ki, "Türkiye’nin 1 numaralı grubunun patronu, acaba bu tarz mı yönetiyor şirketlerini" dedi.

Bir gün bu statlardan bu olaylar yüzünden ölü çıkacak. Kan zaten devamlı akıyor. Bunun baş sorumlusu Haluk Ulusoy ve ekibidir. Çünkü onları iyi tanıdığımı sanıyorum. Onlar artık o hale geldiler ki sevgili okuyucular, kendilerini eleştirenlere vatan haini diyebiliyorlar. Kendilerine de vatan sever.

Ve bunlardan biri çıkıp bir televizyonda bu cümleleri söyleyebiliyor. Aslında top yekün o vatandaşı mahkemeye vermek lazım. Değer mi, bence değmez. Çünkü onu adam yerine koyarsınız.

Haluk Ulusoy işine geldi mi, vatan, millet der veya dedirtir. Ama 1.5 ay önce yazdığım yazıya hala cevap veremediği gibi, beni mahkemeye de veremedi.

Eğer, benim şahidim, Osman Çağlıkoç -Allah uzun ömür versin- bir gün başına bir şey gelirse bu Haluk beni ertesi gün mahkemeye verir. O zaman da der ki, "Bunu söyleyen de ********, yazan da." Sen çok yaşa Osman Çağlıkoç. ben de şerefimi kurtarayım. Başkalarının şerefi beni ilgilendirmiyor.

NOT 1

Ali Koç ve Murat Özaydınlı maçtan sonra Lig TV’nin görüntü seçmesinden şikayetçi oldular. Ben 70 milyon Türk vatandaşından biri olarak yukarıdaki yazıyı naklen yayın yapan kuruluşun görüntülerine bakarak yazdım. Bu maçta görevli Musa Çözen ve ekibinin ne şartlarda yayın yaptığını ve yaptırıldığını bir kısmını zaten yukarıda yazdım. Ama sizler futboldaki yönetim başarısızlığınızın tümünü karşı taraflara yıkmayın. Çok akıllı ve dikkatli bir F.Bahçe seyircisi de var. Unutmayın. Onlara da fazla ninni söyleyerek uyutmayın.

NOT 1

Maalesef bazı şeyleri söyleyince veya yazınca her tarafa ters geliyoruz. Birgün F.Bahçe yöneticisi TV’ye çıkar dertlenir, hem kendi seyircisine, hem de diğer kulüplere beni hedef gösterir.. Bir bakarsınız, bir başka gün Beşiktaş Yönetimi, internet sitesinde beni yaylım ateşine tutar.

Ali Sami Yen’e giderim, tempolu küfürle karşılanırım. Ya da 3 hafta önceki gibi, Bursa’da toplu küfürle. Bunların hepsi nedendir? Bütün bu muhteremler kendilerini çok uyanık zannederler, kendi borazancıbaşı kulüp yazarları bunları söylemezler ve yazamazlar. Söyleyen ve yazan bir kaç kişiyi de seyircilerine hedef gösterirler de ondan.
YST Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 18:49   #6
 
kartal52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

biraz önce bir ts yöneticisi konuştu lig tv de . çok güzel konuştu. adamın sözünü hemen kesmeye çalıştılar. yazıklar olsun bu medyaya.
kartal52 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 18:49   #7
 
YST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

geçen sene elle atılan gollerde hiç sesi çıkmıyordu....
bakini attığı golde hiç birşey yok herif faul diyor yaaaa
yakın mesafeden ele çarpan topa penaltı diyor , soralım onun hakemliği zamanında hiç böyle pozisyonda penaltı çalmışmı?
YST Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 18:51   #8
 
YST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Çıldıracağım yaaa Ahmet çakarın yazısıda aynı bunlar bir şeylerden çekiniyorlar tehditmi edilyor azizeni köpekleri tarafından bilmiyorum ama
gerçekleri yazamıyor bu ipn...ler.......
YST Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 19:39   #9
 
güzelkiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

zaten bir kac hafta önce murat özaydinli bunu canli yayinda maratonda cok korkuttu... ondan beri fenere laf yok... bizimkiler özaydinli gibi sert cikiyor bu adama, bize cephe aliyor pis herif.... ya ne diyebilirim, demirörene küfür edildigini bille yazmamis, yani erman hoca sen televizyondan maca baktiysan, ozaman azizenin nasil küfür etmeyin dedigini görmedinmi? riconun nasil staddan uzaklastirildigini göremdinmi? atilan maddeleri görmedinmi? yuuuuuuuuh yani ben sana daha ne diyeyim,....
__________________
Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim
güzelkiz Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2007, 19:53   #10
 
Svetloo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

daha önce nedn konuşmuoLardı...mahmut usLu dıo ben ıkı senedır federsayon haKKında kOnusmuorum...koNussmazsın tabeee ıkı sene ust uste sampıoN oLdunuz...ama bız hakketıgımız sampıyonLugu aLmaya cok yaKlastıgımız ve onLar kaybetmek uzere oLDukLrı ıcın tekrardan federsayona yukLenıolar...unutmayaLım kı bızım ıcın dayımız amcamız yoq dedıLer bızım dayımız amcamız oLsada oLmasada haLuk uLusoy 7 sene baskanLıık yaPtıgı donemDe bız sadedce 1 kere sampıon oLduk hepte oLabıLrıdık eger sıke yapsaydık...ve fener ezıkLerı bunu hep yapıo ne zman işLer kötu gıderse federasyona yukLenıoLar...onLar 11puan gerıden sampıon oLunca şike yokta bız 8 puanLık farkı 4e ındırınce mışike var????son 5 haftaya gırdıgımız bu donemde fenerı ınonude yenerek şampıonLuga uLasacagız
__________________
çOk sevDik be aBi...!

Svetloo Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 04:02 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580