![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hayırdır kardes litvanyadan beri oturdugun yerden name yapıosun. bu nasıl bir konu silin gitsin pkk mıyız biz. yenilmeyi kabullenme erdemini göstermeyen ark.lar bari susun da BEŞİKTAŞ'ımıza zarar vermeyin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşım çok süper top oynarsın, 3 puanı almak için her türlü taktiği uygularsın, adam gibi kadro sahaya sürersin, Şampiyon gibi oynarsın..o zaman yenilsek de ayakta alkışlarız biz takımımızı ama böyle olmuyor. dün o mükemmel beşiktaş seyircisinin boynu bükük bir şekilde staddan ayrılışını izledim....Bence, bu oynana futbol rezaletini dünyada hakedecek en son taraftar beşiktaş taraftarıdır..bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun, çekin elinizi biz tek başımıza yönetiriz takımı RUHUMUZ YETER !
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | birader ben bu sezon son v.manisa macina kadar tum maclari stadtan izledim kombinem olmasina ragmen litvanyaya gelmem gerekti. burda da maclari ligtvden canli izliyorum. sen canini sikma.. ppk ile ne alakasi var? sacma sapan yazilar yazip olayi baska yerlere cekme. ne demek name yapiyosun falan? sen kimsin lan sana mi sorucam ne yazacagimi buraya! kimsenin BJK yi oyuncak etmesine sessiz kalamam!!! Konu ttarlabasi tarafından (06-05-2007 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sen kac kisinin aklini aldin bakiyim?? yorum yapiyosan edepli yorum yapacaksin. oyle ne name yapiyosun oturdugun yerden falan.. tenekeyi s.kturma bi tarafina.. efendi ol. cingenelik yapma burda. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende aynen katılıyorum beyler yok antalyada süper oynarmış yok ajax altyapısı varmış yok büyük takımlarda almanyada falan oynarmış tecrübeliymiş vay efendim baselde şov yaparmış yok efendim yıllarca beşiktaşa hizmet vermiş 1-burak yılmaz 2-baki mercimek 3-mustafa doğan 4-delgado 5-üzülmez bu adamları görmek istemiyorum siyah la beyazın içinde zira yakışmıyor haketmiyorlarda.....defolsun gitsinler hatta bu yıldan seneye rico nobre bobo serdaer hariç hepsi gitsin bi de traman la zan kalsın
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bizim takımın çoğu ikinci lig oyuncularından oluşuyor bu kadroyla 2.'lik bile çok büyük başarı bi tanesi koşmayı bilmez bi tanesi kaç senelik futbolcu orta açıp,şut çekmesini bile öğrenememiş yazıklar olsun tiganaya
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |