![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
![]() "Ben olsam alkışlardım" Beşiktaşlı futbolcu Serdar Kurtuluş, katıldığı bir panelde, hafta sonu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maç öncesi tartışılan, "Galatasaraylılar lig şampiyonu Fenerbahçe'yi alkışlar mı?" konusunu hatırlatan, "Fenerbahçe BJK İnönü Stadı'na şampiyon çıksa alkışlarmıydınız?" sorusuna, "Ben açıkçası profesyonel bir futbolcu olarak alkışlardım" dedi. İstek Özel Acıbadem Eğitim Yerleşkesi'ndeki lisenin konferans salonunda düzenlenen, "Profesyonel Futbolcuların Yetişen Gençlik Üzerindeki Etkileri" konulu panel yapıldı. (A) Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Metin Tekin ve Futbol yorumcusu Fenerbahçeli eski futbolcu ve teknik adam Rıdvan Dilmen'in de yer aldığı panele Beşiktaşlı futbolcular İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş katıldı. Öğrencilerin sorularına yanıtlarında centilmenlik mesajları veren Beşiktaşlı futbolculardan Serdar, "Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı'na şampiyon çıksa alkışlarmıydınız?" sorusuna "Tabii ki neticesinde şampiyon olanı her zaman alkışlamak gerekir. İsterdik ki Beşiktaş şampiyon olsun. Ancak ikincilik şansımız sürüyor, Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ben açıkçası profesyonel futbolcu olarak alkışlardım" şeklinde yanıt verdi. Panelin açılışında yaptığı konuşmada lise mezunu olduğunu hatırlatarak, futbolun bir garantisinin olmadığını, üniversite sınavını kazanıp iyi bir öğrenim görmek istediğini kaydeden Serdar, "Geleceğe iyi bir yatırım yapmalıyız. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapabilirim, belki bir Beden Eğitimi öğretmeni olabilirim. Yolun başında, magazin olaylarını göz önünde bulundurmadan oynadığım futbolla gündeme gelmek istiyorum" diye konuştu. Not Alkisi Hak edenen Vereceksinki Bir degeri Olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | biz alkışlardık ama ya onlarrrr. biz aynı şekilde çıksak şampiyon onlar bize saldırırdı yine otoparkta.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | genç bir futbolcu dan polemik yaratcak bir cevap beklenmezdi zaten politik konuşmuş normal olarak... Sergen e sorsan eminim daha farklı bir cevap verirdi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | geseliler ilk maçta kadıköyde yapılanları unutmamıştır. ümit karanın mondragonun geretsin kafasını yardılar. 90 dk küfür ettiler. bir arkadasımın dediğine göre torbalara idrarlarını doldurup üzerlerine bile atmışlar.!!!! ezikler alkışlanmayı zerre kadar haketmiyor.!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | şimdi chelsea m.und ı alkışladı diye drogba manchester a mı gidecek? ya bırakın arkadaşlar böyle şeyleri ben olsam bende alkışlardım kaçıncı yüzyıldayız. Hem alkışlardım hemde gelecek sezon çok daha iyi olup onların bizi alkışlamasını sağlardım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | serdar bu yıl cok guzel isler yaptı arkadaslar o yuzden bu kadar abartmaya gerek yok...bizler takımımızı her zaman desteklemeliyiz...her zaman yaptıgı ise saygı duyup belli sınırlarda elestiri yapmalıyız..yapıcı olmalıyız yani ![]() sunu da söylemek istiyorum: ben alkıslamazdım cunku karsımdaki o alkısı haketmiyo ve anlayacak kadar akıllı bi takım degil ![]() saygılar...
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |