![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ben hala bu fikrimi savunuyorum !!! " ya sonucta bu bir spor savaş değil tamam o takımın oyuncularının kanlarında eziklik var ama böyle birşey dedi diyede adamı mahkum etmek gerekmez chelsea da manu alkışladı ya modern şeyler bunlar tamam istemeyebilirz ama böyle birşey dedi diyede gitmesini istemek saçma olur "
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | peki şrfsiz ezikler le bizim kızlar basket finali oynadılar. mutlaka birisi şampiyon olacaktı. peki o ş.sizler , Beşiktaşlı bayan basketçileri neden alkışlamadılar hatta küfürler hakaretler etttiler. kısacası o.ç olan bazı fenerli taraftarlar var. fener kulübü önce o o.ç. olan taraftarlarını temizlesin alkışlanmayı haketsin. o zaman herkes alkışlar. Hakedeni herkes alkışlar ama ağlyarak sızlayarak rakipleri tahrik ederek rakiplere saygısızlıklar yaparak alkış istenmez. hem orspluk yapacaklar hem alkış isteyecekler. bu çok kahpece bir istek.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ Konu ŞAHKARTAL tarafından (18-05-2007 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
alkışladığın zaman kazanan fener değil sen yani beşiktaş olur. çok sıktı bu konu yaaaaaaaa | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Hak edeni hak edene vereceksin eger Besiktas Sampiyon olsaydi fener alkislarmiydi Hakkiyla kazansiz aglamadan sizlanmadan bende alkislarim ama hak etmeli yok ligden cekilirim yok bu hakem boyle yok federasyon bunu yapti boyle olursa ne alkislayacagim onlari | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |