![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya Samet Aybaba gibi düzgün adama bu ön yargının sebebi ne anlamıyorum adamın teknik adamlığından zaten şüphem yok da bir de adam yıllardır BEŞİKTAŞ'ı bekliyor!...Lütfen şu adamı kardeşiyle değerlendirmeyin... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aybaba gesin,yabanci gelecek dünyanin parasini alacak yok takimi nanimiyorum yok ligi tanimiyorum yok öyle yok böyle......... Bazi arkadaslarin niye Samet Aybaba´ya bukadar kötü düsünüyor bilmiyorum!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | böle bişi yok bende ligtv izliyorum sadece görüşüldü diyo..senn izledğin başka ligtv heralde ![]()
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaslar hic bosuna düsünmeyin.Demirören Listeyi acikladi.On tane teknik Adam dedi.Siralama söyle:1.Mircea Lucescu,2.Louis van Gaal,3.Passarella,4.Samet Aybaba,5.Mustafa Denizli,6.Yilmaz Vural,7.Ertugrul Saglam,8.Falko Götz,9.Christoph Daum,10.Ziya Dogan. gercakten Karakartal.com - En İyi Beşiktaş Portali da okumustum adam acik acik söyledi budur LISTE
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | samet aybaba gelirse daha 10. haftadan bu gelsin dien arkadaşları görücem ben .... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |