![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne güzel söledin vallahi..bize gelen adamlar hep bomba transfer yıldız oluo saten..bugnde gazeteyi okuyorum bjk bombayı patlattı tello ![]()
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya boşversenize kezman yıldız da noluyor anelka dünyanın en iyi forvet oyuncularından biriydi de ne oldu sanki, yerinde transfer yapmak en önemli şey... Giunti Zago gibi adamlar da gelirken büyük yıldızlar değillerdi ama gereken yerlere alındıkları için görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Delgado da bizim için ne kadar gerekli bir oyuncu olduğunu gösterecektir merak etmeyin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Delgado kalitesinin yanında efendi,alçakgönüllü ve çok sempatik bir futbolcu.Allahın izniyle seneye gerçek kimliğini gösterecek ve ayrıca neye göre kazma oldu onu hala anlamış değilim???
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bana göre delgadonun tek eksıgı fızık bu sene çoğu maçta oynayamadı sakatlığı yüzünden seneye çok şey bekliyorum delgadodan
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado, bence çok yetenekli ve muhteşem işler yapacak. Kuvvetli bir ortasaha ile Delgado rakibin aklını başından alır. Hem çevik, hem dikine oynuyor hem iyi ara paslar atıyor. Koşuyor, mücadele ediyor. Biraz güçsüz, güçlensin ve yerinde oynasın sonra beraber DelgadoŞov izleyelim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kim yattı kardeşim adam sakattı uzun süre niye yatsın Delgado nun röportajlarını konuşmalarını tvden biraz dinlesen adamın kişilğini çözerdin. Sen boşboğaz basının laflarına inanarak bu lafları ediyorsun biliyorum. Delgado kesinlikle iyi bir profesyonel asla görevden kaçmayan bir oyuncu. T.Direktörü ne dediyse yaptı. Ayırca özel hayatı bu kadar düzenli bir oyuncu daha görmedim. Adam ailesiyle yaşıyo ya babasını falan getirmişti süper kupa maçına hatırla mıyor musunuz? Kişiliği çok sağlam bir oyuncu sadece bu sene sakatlıklar yönünden çok şanssızdı ve bir diğer şanssızlığı da Ricardinho oldu o gelene kadar kendi yerinde gayet başarılıydı. Yanlış anlamayın Rico yu suçlamıyorum ama bu iki oyuncuya bir formül bulmak çok zor. Tek forvet oynamadıkça bu ikisini oynatamayız. Birinden biri de sürekli böyle haksız eleştirilere maruz kalır... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |