![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NE GENCİ YAA GÖRDÜK RÜŞTÜYÜ ALDINIZ GENÇ ALACAZ DERKEN.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Söyleyecek bisey bulamiyorum valla.Bu adamlar gercekten bu isi zerre kadar bilmiyorlar suraya bakin ya 17 milyon Dolarla borcla devraldiklari kulübün borcu 100milyonu gecti,ortada büyük bir basari olmamasina ragmen.. Acaba BASKAN Kulübü kendisine bagli birakmak icin mi bu kadar borc veriyo anlamak mümkün degil cünkü borcun yarisi Baskana olan borclardan olusuyo. TÜRKIYe ayaga kalkacak!!! diyip bizi bos beklentilere sokupta sonra beceremeyince de Rüstü ve Yozgatli ile gözümüzü boyamaya calisan bu yönetimin daha uzun ömürlü olmayacagini umud ediyorum... Transfer konusunda Bence kimse boso bosuna heveslenmesin cünkü DAG FARE DOGURACAK gibi eliyor bana.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar ertugrul hoca ricardinho gidebilir ama delgado kalsin demis.bu delgada gecen sezon kac deplasman macina cikti haberi olan varmi.bi tane adam gibi pas atan adam var takimda onuda gönderelim diyorlar millet yildiz üstüne yildiz getiriyor bizimkiler iyi para verirseler satalim diyorlar.ne mantik bu ya.baki mercimeki izlemek icinmi gelecek millet stada.ahmet dursun seba gitsin diyenler simdi ne bagiracak cok merak ediyorum dogrusu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado yu Ajax istiyor neden diye bi sor kendine istersen. Ricardinho gönderilsin demiyorum tabii ki ama Delgado bu takım için Rico dan çok daha önemli bir oyuncu olacak göreceksiniz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben delgadonun kötü bir futbolcu oldugunu söylemedim.ama yanlis hatirlamiyorsam gecen sezon 3-5 deplasman macina cikti.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |