![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben istanbulda olmadığım için zaten yapamam ama istanbulda olanlar içinde sening üzel dileklerine katılıyorum. o eziklere bir insanlık dersi daha verelim haydi karakartallar kampanyamıza destek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
başkan küfür yedi, ricardinho tartaklandı, gökhan zan'a tuncay küfretti, baki'ye küfredildi, ali tandoğan'a kungfu filmlerindeki gibi öldürücü bir tekme geldi(o pozisyoında boynu kırılsa ne olacaktı??? soruyorum), ve daha nice pislik, terbiyesizlik... kusura bakmayın ama bunlardan sonra kimse susmaz. zaten maç 8 gün sonra. hiçbir beşiktaşlı da 8 günde saraçoğlunda olanları unutmaz, unutamaz.
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
hic bir gercek taraftar, takimina zarar verecegini bildigi halde, takimin muhtemelen puani silinebilecegini bildigi halde, inönü stadina gidip küfürü düsünmez.........
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bir de ricardinho'ya saldıran sadece aurelio değil. olay planlı yapılmış. aziz yıldırımın adamı önce tekme atıyor. sonra diğerleri saldırıyor. aşağıdaki linkte yer alan videoyu izlemeni tavsiye ediyorum. http://besiktasforum.net/forum/futbo...uleri-izleyin/
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |