![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bn tam babamın kızıydım.babasına aşık kızlar wardır ya tam öyle.babamda galatasaeaylı olunca doğal olarak bn de.ama biraz büyümeye başlayınca galatasaraydan hiç zevk almadığımı sevmediğimi fark ettim.bi süre sonra çevremde hiç beşiktaşlı olmamasına rağmen beşiktaşlı olduğumu fark ettim.beşiktaş diyince bile heyecanlanıyodum.tamam dedim işde takım tıtmak böle bişe takımına aşık olmak böle bişe...o gün bu gündür beşiktaşlıyım.hiç pişman olmadım.kırmaktan çok korktuğum babamın resmen kalbini parçaladım.babam hasta galatasaraylı çünkü.en azından babamdan fanatikliğini almısım. bu arada sonradan bjklı olanları nie küçümsüyosunuz.çok kırıldım ya bn beşiktaş için canımı veririm.en az szin kadar bağlıyım bu renklere. ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Yok ne haddimize küçümsemek..Bak senin içinde Beşiktaşlılık varmış zaten. Bananın etkisiyle geseli olmuşsun ama oraya ait olmadığını farketmişsin Yani sende doğuştansın ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | benim ailen fenerli vede beni fb li yapmak için çok uğraştılar fakat taki 4-5 yaşında fb-beşiktaş maçını izleyene kadar. o gün çok güzel oynayıp kazanmıştık anladım ki bu fenerden bi cacık olmaz ve sonra doğan kardeşim de baktı iş yok o da beşiktaşlı oldu.. biz doğru yolu bulduk ailemde bulacak bi gün.. çabalarım sürüyor ![]()
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sülale boyu Beşiktaşlı'yız bizde.. Özellikle de kuzenim sayesinde... Ben daha futbol kurallarını kavramaya çalışırken kendisi Beşiktaş'ın Paf Takımında oynuyordu... Ve tam A takıma geçiceği anda babası (eniştem) vefat etti ve bırakmıştı futbolu Bazen kuzenim, babam falan biraraya gelince konuşurlar. Peder, ben daha 2 yaşındayken beni maça götürmüş... Sarıyer Paf Takımını 6-1 yendiği maçta kuzen 4 gol atmış ve sakatlanıp çıkmış. Bende mini minnacık durumumla babamdan duyduğum sözleri ve küfürleri (kuzenimi sakatlayan çocuğa) söyler söyler dururmuşum. ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |