![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Iyi o zaman, Fatih Terimi, ve Isvicre macinda olay cikaran her futbolcu, ve dayak atan polisler vesayre görevlerinden uzaklastirlsin! Dediklerine katilmiyorum cünkü, eger birisi size ve ailenize cirkin laflar söylese belki biraz sogukkanli olabirsiniz, ama ölcü kacarsa herhalde sizde dalarsiniz. Eger Rico hakaten ona küfür etmisse, aurelionun öyle yapmasini anliyorum, bu destekliyorum degildir, cünkü bana veya daha kötüsü aileme küfür edilirse bende dalararim. Demel istedigim, biz orda degildik ve neler oldugunu bilmiyoruz, ve bilmedigimiz icinde erken karar vermeyin, yakismaz.
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tümerle ilgilenmiyoruz dediler bir gün sonra imza attılar. başkanları gidiyorum dönmem dedi. 1 hafta geçmeden geri döndü.verilecek ilk penaltıyı taca atacağız dediler golü attılar. şimdi gündemi değiştirmek için ligden çekileceğiz dediler o da yalan çıktı. Sen de nasıl Beşiktaşlıysan anlamak zor. peki sen ordamıydın o zaman belki küfretmiştir vs. filan. gerçeklere yorum yap. adamın yumruk yediği ni gördük. ama küfrettiğini gördük mü. biz eldeki gerçeklere göre yorum yapıyoruz. varsayımlarla yorum yapma. yada konuyu beğenmediysen bu konuya bir daha girmezsin olur biter. ha senin gibi 100 de 1 muhaliflere rastlamak ta mümkün. 100 kişiden 99 u derki evet ispatlandı dünya yuvarlaktır. ama illaki bir tane muhalefet çıkacakya senin gibi.oda diyecekki hayır dünya dört köşe. sen burda yorum yazma ya aurellonun avukatlığına soyun. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ. VE EN BÜYÜK GERÇEK BEŞİKTAŞLILAR. (anlayana)
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ Konu ŞAHKARTAL tarafından (02-05-2007 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Peki böyle sorayim, ben sana ve ailene (ki bilmiyoruz Rico etti mi) küfür etsem, sen ne yaparsin? Herhalde benimle bir diskusyon baslamazsin. Yapimiz böyle. Herhalde girisirsin, ve kendini hakli görürsün, hukuksal yönden ama cezayi yersin. Ve yukarida dedigim gibi, bunu destekliyor demek anlamina gelmiyor, sadece yumruk görüyoruz ve bence 4-6 mac ceza almasi lazim. Benim demek istedigim, neden atti o yumrugu? Eger hakikaten küfür yüzündense senin istedigin gibi millilerden atilmayi hak etmez. Eger buna katilmiyorsan, güzelce yaz, ve neymisde en büyük gercek bjkliler, ve 100 ün 99 diye atma.
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |