![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | söylediğim şeylerin cogu dha ve lig tv kaynaklı fotomac fanatik deil arkdaşım kaynakları yazıyoruz zaten ayrıca celal kolot erturulu istemedi gelirse istifa ederim die rest bile çekti istese imza töreninde yanında olurdu celal kolotun on istemediğni herkes biliyor celal yabancı istiyordu neyse fikirler değişebilir ama bu yeöneti mödeğişmeli fazla ileri gittiler sıfatsız ve beeriksizler rezillikten başka bişrey yapmıyorlar 104 yıllık kulubp ilk defa bu kdar kötü yönetildi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
celal kolot ertuğrul konusunda çıkan o haber mesela, gelirse istifa ederim falan die çıkan bi haber, abi allah aşkına bu adam yönetimin sonuna kadar içinde GERİZEKALI mı transfer konusunda bu kadar yetkiliyken gelebilecek bir td için bu lafı etsin yani bu kadar salak olabileceğini pek sanmıyorum çünkü Ertuğrul un geleceğini ilk bilen adamlardandır. Gazeteler baktı Celal Kolot yabancı t.d. istiyor bi şekilde onu kurban seçtiler böyle haberler çıktı. Bazı haberler için iki kere düşünün arkadaşlar tamam adam çok boş konuşuyor ama bazı haberler de sırf suçlamak için yapılıyor... dediğin gibi 104 yıldaki belki en kötü yönetim ama şu tepkilerin sence de ZAMANI mı bana sadece bunun cevabını ver yeter... Celal Kolot un böyle çok konuşan herşeye karışan bi tip olduğu zaten geçen seneden belliydi madem bu kadar sevmiyodunuz nie transfer döneminin ortasına kadar beklediniz he ben Celal Kolot kişiliğine deil işine bakarım diyorsanız o zaman daha transfer dönemi bitmedi bekleyin transfer dönemi bitince konuşursunuz. Lig nerdeyse başlayacak gene yönetim bilmem ne die hortladı millet şunu lig bitince yapın kardeşim çok zamansız tepkiler bunlar bunların bjkya zarardan başka bi etkisi OLMAZ.... Konu dartheagle tarafından (16-07-2007 Saat 07:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu mesaj küfür içeriyordu ve ben bu küfür eden şahsa tepki gösterdim ve ben ceza aldım. yazık ki ne yazık
__________________ ![]() ![]() ![]() PADİŞAHMERDAN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ettiğin yazıyı şimdi ortaya tekrar cıkartırım rezil olursun lütfen haksız yere ceza vercek deiliz küfür eden ne olrusa olsun cezalandırılır anlayışlı olun biraz küfür etmiş olsa bile ona küfürlemi karşılık vermen gerek
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ben 2 aydır söylüyorum celal kolotun yanlışlarını ayrıca dha ile fanatik falan deil sen dha aa iha resmi haber ajanslarıdır her hberi kolay kolay vermezler
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya fanatik dha ya bağlı deil mi sonuçta anlayamadım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | dha ile fanatik hürriyet milliyet ayrı sen dha da sallama haber gördünmü ya büyük oranda bitmiş yada kulup açıklaması olan haberler var dha ile fanatik ayrı yani bir şirket adı altında 2 farkı görev yapıyorlar dha resmi haber yapıyor iha da öyle aa da öyle
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam tamam ben yanlış düşünüyomuşum doğru diyosun hepsinin bağlı olduğu topluluğun adı doğan gurubu ya ordan karıştırdım gerçi milliyetle fanatiğin haberleri genelde aynı oluyo ama nese ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |