![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Diğer adamlara da sallamıyorum, yerliler direk anadolu takımlarından geldiler, saydığım yabancı oyuncular da avrupanın veya amerikanın orta sıra veya kümeye oynayan takımlarından gelen oyuncular. Ayrıca dikkate almadığınız bir nokta var, ben anadolu takımı deyince siz diyarbakır, altay, antalyaspor falan düşünmüş olabiirsiniz. Ama kayseri, trabzon, gençlerbirliği gibi uefaya oynayan her sene ligi belli bir rahatlıkla bitiren takımlara bu oyuncular gelebilirlerdi. Elbette o takımlar her birine 1-1,5 milyon euro verebilselerdi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado da anlayamıyor baksana son maçta kendine kızıp sağı solu yumrukladı ne zaman açılacaklar ben de gerçekten merak ediyorum hadi delgado yaş olarak daha genç ama rico nun tecrübesini göstermesi lazım artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kardeşim iyi hoş demişsin de bizim ataklarımıza dikkat et orta sahada 100 tane pas yapıyolar sonra kanatlara atıyolar zaten geçti 2-3 dakika. Bizim bu sene göster bakalım Ricardinho'nun oynadığı maçlarda yaptığımız hızlı hücumları. Bayern Münih'i izliyorum Ribery bi alıyo topu dikine oynayarak hızlıca topu karşıya taşıyo ve sonuca gidiyolar. Delgado da aynı stil ama yapamıyo o bişey..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu tarz karsilastirmalari yapmayi hic sevmem aslinda ama ne Rico ne Delgado Lincolnün oynadigi su iki macta yaptiklarini 1,5 yildir yapamadilar. Adam iki mactada ceza sahasi disindan cok klas goller atti. Bizimkilerin birakin uzaktan gol atmasini sutu bile yok. Genel olarak yabancilarimiz arasinda cok iyi olan sadece Bobo, birde suana kadar gösterdigi performansla Tello. Cissede iyi ama elimizde onun kadar iyi olan Koray var, bence ön libero transferide Koraydan cok daha kaliteli olmaliydi, yoksa yabanci almanin bir manasi kalmiyor. Digerlerinin hic biri Besiktasin formasini giyecek kalitede oldugunu düsünmüyorum. Mücadelesine sapkada cikartsam gol atamayan forvetimiz Nobre, iki calim atmaktan baska hic bir sey yapmayan Delgado ve saga sola pas atip, ayaginda top saklamaktan baska hic bir sey yapmayan Rico pasa Besiktasin formasini giymemeli. Beni baska takimlarda ne yaptiklari ilgilendirmiyor, Besiktas formasiyla ne yaptiklari ilgilendiriyor. Suana kadar koca bir sifirlar.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ayrıca yerliler anadolu takımlarından geldiler dedin. Napalım türk oyuncuyu Fransa'dan mı ithal edelim. Alt yapı deme sakın Dünya'daki kaç klüpte 3-4'ten fazla alt yapıdan oyuncu var?
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yav güzel kardeşim ben çok memnunum Serdardan da Toramandan da Gökhandan da. Hatta İ. Akından da memnunum çoğu kişinin aksine. Bu adamların aynı maaş verildiğinde 3 büyükler dışında takımlara gidebileceğini, ama Riconun Brezilyayla 1 ay önce dünya kupasına çıkıp da sonrasında böyle takımlara gitmeyeceğini, dolayısıyla kadromuzdaki kalitenin önemli elementlerinden biri olduğunu söyledim. Çok mu ekstrem birşey söylemişim, nasıl bu kadar zor geldi anlaşılması bilemiyorum, kusura bakmayın. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |