![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Çok güzel söylemiş Alen... ÇARŞI yı bir takım oyunlarla lekelemek istiyorlar; BAŞARAMAYACAKLAR!!! ... kardeşimizi saygıyla ve hasretle anıyoruz...
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALlar yalnız uçar! <<<BE$iKTA$K>>> ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Köşküm var deryaya karşı, Deryam var köşke karşı. çArşım var Beşiktaş Köyiçi'nde çArşı, marşım BJK marşı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
abuk sabuk bısey yazmıyorum 100. yıldan önceyıde hatırlıyodum merak etme alenı kımse savunmasın yalncının hırsızn tekı çıktı açıklama yaptı ayhanı sarı muratı alpayı tanıyorum ama fazla samımıyetım yok dedi yemezler alen yemezler kaç seneden beri onlar var yanında bakalım denizli maçında yanında kım olacak görücez az kaldı sadece sabredıyoruz ve hesabı sorucaz
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ne yapacaksınız denizli maçında Abbasağalılarla Suadiyeler birbirine mi girecek.Abbasağa lılarda bunu yaparsa Ben orayı Beşiktaş'ın kalesi diye biliyorum.Eğer yine kavga çıkartırsanız siz Beşiktaş'lı değilsiniz Beşiktaş'ımıza zarar verenlerdensiz Merak etme eğer öyle bir olay olursa sizin yüzünüzde rantçılar derler tekrar kardeşim..Biz Beşiktaşlıyız bizler cebimizden para ödeyerek maçlara giriyoruz otobüslerle geliyoruz ben ne İnönü'ye beleş otobüsle geldim nede Beleş biletle girdim..Ben Beşiktaş'ıma katkı olsun diye birşeyler yapmak istiyorum.Neyse ortada kalan bizler ortada boy gösteren menfaatşiler..Eğer Beşiktaşlıysanız Beşiktaş'a zarar veremessiniz...Bak bu hafta yine Ankara maçına gidecem takımımızı görmeye desteklemeye herkez çoğu kişi gelmez diyor niye acaba..? Beşiktaş'ım benim biricik sevgilim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | alen o trbunden İNECEK!!!!!!!!!! bunun başka yolu yok ya gitsin ermenıstana orda yapsın amıgoluk gazeteden bıle kovdular o trbunde olduğu surece çok olay çıkar mehmet rahat ol bızde kımseden bılet almıyoruz sezon başında gittim 700 mılyon verip kapalı kombinesi aldım samıyene kadıkoye giderken sabahın korunde gidip kuyruğa girip biletımı aldım ben bı kere bıle bılet istemedım alenden ama dağıtırken çok gördüm çokk
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |