![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | herşeye kolpa deyip kendimizi kandrmayalım... ben onnun yerinde olsam derdim...dersede noktasına kadr haklıdır...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle birşey demesi çok normal nevar bunda.Adam gelmiş 1 aydır kulübede bekliyor.Belki gol yemeyen defansı bozmak istemiyor ertuğlul hoca ama çok açık verdiğimizi umarım görüyodur.İlla gol yememiz gerekiyorsa diattayı oynatmak için bu telafisi olmayan bir gol olabilir.Mesela marsilya maçı.Allah korusun ama... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | yaa adam da haklı ama takımın şu an iyi bi havası war ve son 3 senenin aksine iyi başlangıç yaptık hem ligde hem avrupada belki de bu yusden ertugrul hoca takımı bozmak istemiodurr...Bence Ertugrul işini sağlama alırr vardır onun bi bildiği...Boole hemen ayaklanmamak gerekk niee oynamıo diee...Bekleyip gorelim ve temkinli olalım derim benn...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya adam öle bi söylenmiştir gazetenin dediği gibi kazan kaldırma ifadesi çok yersiz olmuş ve söylenmekte de haklı gerçekten bir şey diyemeyiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kolpa bu haber itimat etmeyin. Kolpa olduğuna inandığımız haberleri foruma taşımazsak daha güzel olur.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |