![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uefa ya gidicez gorursuuz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | liverpooldan mutlak 3 puan marsilyadan mutlak 3 puan portoda da 1 puan eder 7 puan InsAllah grup ucuncusu oluruz yaw ha buarada liverpool sampiyonlar ligini fazla takmiyor bu sene adamlar ligde sampiyon olmak istiyor
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Valla hocam ne guzel umut var ama ben boyle bir hesabi gecen sene yine sampiyonluk icin hazirlandigini hatirliyorum. Ne oldu? Gecen sene elimizde sampiyonlugu eziklere verdik hemde adamlarin topunun elstirdigi kezbana gol attirarak. Simdi de sampiyonlar ligi hesaplari baslamis. Arkadasim emegine saglik, guzelce olcmussun bicmissin birde o guzel terini akitip bu hesaplari yapmissin ama bence futbol sahada oynaniyor. Ondan uc cikar bundan bes cikar maalesef bunla olmuyor bu isler. Ha ikinci tura ciksak ne olacak. Su anda besiktasin FIFA nedzinde itibarina bakin. SL gelirlerini el konmus bir takim. Yonetim kurulunun bir kismi istifa etmis. Daha da bir suru sey. Ben eski Besiktasi istiyorum. Durusu olan ve biz zamanlar baskanin adini duydugunda turkiyede futbolla ilgilenen herkesin esas durusa gectigi Besiktasi istiyorum. Gerisi maalesef bufelerde bir zamanlar satilan ucuz ask romanlari. Icim icimi yiyor. Beşiktaş boyle olmamali Beşiktaş her zaman onde, yarismaci ve ilklerin takimi olmaya devam etmeli. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | namık kemalin bi lafı var bu iş oraya gidiyo yavaş yavaş .hayalle yaşayanında yaşamayanında diye.bu ruhsuz futbolcular bizi ne hallere soktu yaaa.yazıklar olsun.böyle bir taraftarın kıymetini bilemiyolarya yuh olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | puan alırız ama 3. olmamız zor liverpool da bizim gibi ölüm kalım savaşı içinde onları yenebileceğimize inanmıyorum. Ama yenersek o zaman bu hesaplar içine girebiliriz hele ki portoyla da marsilya berabere kalırlarsa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | şamp. liginde oynamak da bir iş, takımda daha önce şamp. ligi tecrübesi olana kaç oyuncu var, içinizden bir sayın isterseniz, bu arenada başarı öyle kolay gelmiyor, belli bir oturmuş kadro yapısı sağlanmalı öncelikle, bunları yaparken de şamp. liginde her sene oynayabilecek avantajı elde etmeliyiz, bu da her sene teknik adam gönderip yeni oyuncular almakla olmaz, alın işte porto gibi bir takımı zaman zaman ezersiniz ama anlamadan son dakika golüyle yenilirsiniz, anlayamadığım lucescu 'dan başlayarak del bosque ve tigana'nın gönderilmesi hataydı, yeni kadrolar kurduk, hiç üst üste 2 yıl aynı teknik adamla çalışmadık, geldiğimiz yerleri gördük, yine ders almıyoruz, yine teknik adam kıyımından bahsediyoruz, allah için 2 tam yıl aynı teknik adam şu takımda kalsın bi ya, çok mu zor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | NE BEŞİKTASŞ ESKİ BEŞİKTAŞ,NE TARAFTAR ESKİ TARAFTAR,NEDE BESİKTASFORUM ESKİ BESİKTASFORUM.Galip gelince yalakalık yapan yenilince sadece kendi takımıyla dalga geçen bir zihniyet.İnanamıyorum.Ve de moderatörlerdende yardım istiyorum bu konuda.Takımını,futbolcusunuı,yönetimini her ne olursa olsun kimsenin karalamaya hakkı yok.Hepiniziden utanıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |