![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul elinden geleni yapıyor o kalsın biz gidelim diyecek değiller ya hopppp harca hocayı gitsin..10 maçta mustafayı dene olmadı yolla gitsin..kendin kalkma o koltuktan demirören zamklamı yapıştırdılar seni oraya be... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne bu denizli sevdası ne zaman bişe olsa denızli bjk ye basın ne kadar sevyo bu adamı.Ertugrul sağlamdan iyi hocamı sankı?oynattıgı futbol çanakkale gecılmez başka ne bilyo ki.forza Ertuğrul Sağlam bjk de tek gitmeyecek adam odur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Orhan Yıldırım Beşiktaş ile ilgili hiçbir olumlu düşüncesi olmayan ve bu düşüncelerini balon futbol medyasının öncülerinden olan Fanatik'te yazan bir kalemşördür. Ona nasıl gazeteci diyorlar, anlayabilmiş değilim. Bu haberi de balondan başka bir şey değil. Aynen İsmail Air'in yazdıkları gibi...
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Boyle giderse takim haber yalan yada gercek baskan kendilerini kurtarmak icin hocayi gonderirler ha hoca iyidir kotudur o ayri konu ama baskan bunu daha oncede yapti onca oyuncu bir doluda hoca geldi bu takima ama baskan ayni baskan su an icinde degisecegi yok aslinda yavuz semerci guzel bir yazi yazmis PHP- Kodu: | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |