![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu tarz karsilastirmalari yapmayi hic sevmem aslinda ama ne Rico ne Delgado Lincolnün oynadigi su iki macta yaptiklarini 1,5 yildir yapamadilar. Adam iki mactada ceza sahasi disindan cok klas goller atti. Bizimkilerin birakin uzaktan gol atmasini sutu bile yok. Genel olarak yabancilarimiz arasinda cok iyi olan sadece Bobo, birde suana kadar gösterdigi performansla Tello. Cissede iyi ama elimizde onun kadar iyi olan Koray var, bence ön libero transferide Koraydan cok daha kaliteli olmaliydi, yoksa yabanci almanin bir manasi kalmiyor. Digerlerinin hic biri Besiktasin formasini giyecek kalitede oldugunu düsünmüyorum. Mücadelesine sapkada cikartsam gol atamayan forvetimiz Nobre, iki calim atmaktan baska hic bir sey yapmayan Delgado ve saga sola pas atip, ayaginda top saklamaktan baska hic bir sey yapmayan Rico pasa Besiktasin formasini giymemeli. Beni baska takimlarda ne yaptiklari ilgilendirmiyor, Besiktas formasiyla ne yaptiklari ilgilendiriyor. Suana kadar koca bir sifirlar.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1. Rico geçen sene 15 civarı asist yaptı. Kulübün en çok asist yapan oyuncusuydu. 2. Rico Brezilya kariyeri boyunca her sene yüksek asist ortalamasıyla oynamıştır, resmi maçlarda yaptığı asist sayısı 300ün üzerindedir. 3. Delgadonun bize gelmeden önce oynadığı en iyi takım Baseldi, onlar da 5 milyonu veren her takıma bayıla bayıla satarlardı. Ülker alıp Trabzona verse gene gelirdi, Marcelinho, Musampa, T. Jun, Stepanov geldikten sonra Delgado kim ki gelmesin? Geldikten sonra kaçardı ayrı tartışma konusu. 4. Toraman daha 3 sene önce antepte takılıyordu anadolu kulübü işte Real altyapısından gewlmnedi ya. 5. Cisseden bahsediyoruz Diarra Viera değil, istediği kadar faydalı oyuncu olsun kariyer ve yaş itibariyle avrupa bir Tsyi bir Kayseriyi beğenmeyecek bir oyuncu değil, Psgdeki çoğu futbolcu gibi revizyonla nasılsa gönderilecekti. 6. Aimar? Riquelme? Arjantin milli takımının direkt oynayan iki oyunkurucusunu zaten konuya kattın keşke alsaydık diye bitti burada ciddiyet. Gelmişken Ronaldinho veya Kaka gelseydi keşke. 7. Noktalama işaretleri kullansan fena olmaz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Diğer adamlara da sallamıyorum, yerliler direk anadolu takımlarından geldiler, saydığım yabancı oyuncular da avrupanın veya amerikanın orta sıra veya kümeye oynayan takımlarından gelen oyuncular. Ayrıca dikkate almadığınız bir nokta var, ben anadolu takımı deyince siz diyarbakır, altay, antalyaspor falan düşünmüş olabiirsiniz. Ama kayseri, trabzon, gençlerbirliği gibi uefaya oynayan her sene ligi belli bir rahatlıkla bitiren takımlara bu oyuncular gelebilirlerdi. Elbette o takımlar her birine 1-1,5 milyon euro verebilselerdi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ayrıca yerliler anadolu takımlarından geldiler dedin. Napalım türk oyuncuyu Fransa'dan mı ithal edelim. Alt yapı deme sakın Dünya'daki kaç klüpte 3-4'ten fazla alt yapıdan oyuncu var?
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yav güzel kardeşim ben çok memnunum Serdardan da Toramandan da Gökhandan da. Hatta İ. Akından da memnunum çoğu kişinin aksine. Bu adamların aynı maaş verildiğinde 3 büyükler dışında takımlara gidebileceğini, ama Riconun Brezilyayla 1 ay önce dünya kupasına çıkıp da sonrasında böyle takımlara gitmeyeceğini, dolayısıyla kadromuzdaki kalitenin önemli elementlerinden biri olduğunu söyledim. Çok mu ekstrem birşey söylemişim, nasıl bu kadar zor geldi anlaşılması bilemiyorum, kusura bakmayın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Tamam senin anlatmak istediğin başka. Ama şunu da unutma beşiktaş forması parayla pulla ölçülmez. Ayrıca Türkiye'de futbolcuya ^büyükler dışında o kadar para vermez veremez. Bir de hatırlatırım ki İ.Toroman'ın önüne Shaktar Donetsk çantayla para koydu o yine Beşiktaş'ı seçti, boş mukaveleye imza attı..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |