Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-11-2007, 11:58   #1
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Eski bir F.Bahçeli olmanın zorluklarını yaşadım"

"Eski bir F.Bahçeli olmanın zorluklarını yaşadım"

Beşiktaş'a 2004 - 2005 sezonunun başında transfer edilen ve son üç yıldır siyah beyazlı forma ile futbol hayatını sürdüren Mustafa Doğan, sessiz sedasız Beşiktaş ile olan bağlarını kopardı.

Bu sezon öncesi kulübü tarafından kadroya alınmayacağı açıklanan ve kendisinden başka bir takım bulması istenen tecrübeli futbolcu, Beşiktaş ile bir yıl daha mukavelesi olmasına rağmen kendisine ödeme yapılmadığı ve bu sebepten ötürü sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini söyledi. Doğan şöyle konuştu:

"Sezon başında bana kulüp bulmam söylendi ama ben Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğimi söyledim ve bir senelik mukavelem olduğunu söyledim. Bunun üzerine beni kadro dışı bırakıp, PAF takımla çalışmam istendi. Bu gelişme üzerine ben son bir görüşme daha yaptım, ancak bu görüşmede de kesin bir cevap alamadım. Bu arada ödemeler de yapılmadı. Ödemeler yapılmayınca bana sözleşmemi tek taraflı feshetme hakkı doğdu. Ben de bu hakkımı kullandım. Şu anda sözleşmem Federasyon'da ve konunun neticelenmesini bekliyorum. Ben Beşiktaş'ta hep iyi günleri hatırlayacağım. Profesyonel hayatta bunlar olabiliyor. Ama ben şartları yerine getirdiysem, karşı taraftan da şartları yerine getirmesini beklerdim. Olmayınca da Futbol Federasyonu'nun olaya el koyması son derece doğal. Bu bir tercih meselesidir. Yönetim ve teknik heyet bu konu ile iligili tercihlerini yaptı ve bugün bu olayın ne kadar doğru veya yanlış olduğunu görüyoruz. Artık bu konularla ilgili olarak yorum yapmanın kimseye faydası olmayacaktır. Ben bundan sonra Beşiktaş maçlarını sadece bir futbolsever gibi dışarıdan izleyeceğim. Beşiktaş'tan ayrılış şeklim içime sinmedi. Çünkü bana şimdiye kadar hiçbir kulüp, hiçbir teknik direktör, 'ben senden memnun değilim' demedi. Tüm hocalarım benden övgü ile bahsetmiştir. Ama kimseye kırgın değilim. Bu durumu olgunlukla karşıladım. Doğruluğunu yanlışlığını kamuoyu karar versin. Artık geçmişe bakmıyorum."

"FUTBOLU BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. OCAK AYINDA BANA YAPILAN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM"

Mustafa Doğan, sezon başında Levante dahil olmak üzere birçok kulüple temasta olduğunu, ama anlaşamadığını belirtti. Tecrübeli oyuncu futbolu bırakma gibi bir düşüncesinin de olmadığını, Ocak ayında kendisine gelen teklifleri değerlendireğini söyledi. Mustafa Doğan şu ifadeleri kullandı:

"Benim sezon başında bir kulübüm vardı. Planlarımı bu sene de Beşiktaş'ta oynamak üzerine yaptım. Okula giden iki çocuğum ve belli bir düzenim var. Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala kendine kulüp bul denilemiz. Bu dönemde yurtdışı ve yurtiçinden teklifler oldu. Ben yurtiçine çok sıcak bakmadım, yutrdışından gelen tekliflerde de en az iki sene istedim. Bu sebepten dolayı Levante kulübü ile anlaşamadım. Transfer sezonu bittikten sonra da Beşiktaş'ta kaldım. Ödemeler yapılmayınca da mukavelemi tek tarfalı fes ettim. Artık Beşiktaş ile hiç bir alakam yok. Herkese teşekür ediyorum ama ben yapılması gerekeni yaptım. Şuan da bana teklifler gelmeye devam ediyor. Ocak ayındaki transfer döneminde ne yapacağıma karar vermedim. Futbolu bırakma gibi bir düşüncem de yok. İlerleyen günlerde teklifleri değerlendireceğim."

"BEŞİKTAŞ'A İLK GELDİĞİM YIL ESKİ BİR FENERBAHÇELİ Futbolcu OLMANIN ZORLUKLARINI YAŞADIM"

Mustafa Doğan, eski bir Fenerbahçeli oyuncu olarak, Beşiktaş'ta forma giymenin zorluklarını yaşadığını da ifade ederek, "7 sene Fenerbahçe'de oynadıktan sonra, Fenerbahçe ile özleşleşmiş oluyorsun. Bu Rüştü için de geçerli. Herkes bu durumu kabullenemeyebiliyor. Ama günümüz futbolunda bu durumu çok çağ dışı buluyorum. Futbolcu sözleşime imzaladığı andan itibaren o kulüp için kalbi çarpar. Bu durum benim için de, Rüştü için de, Mehmet için de geçerlidir. Profesyonel hayatta eski takımını tutmak gibi bir durum olamaz. Ben Beşiktaş'a ilk geldiğim sene bu durumun dezavantajlarını gördüm. Çok zorluklar da yaşadım. Ama bunlarla başedemiyorsanız, büyük takım futbolcusu olamazsınız. Sonuç olarak sahaya çıktığınızda terinizin son damlasına kadar mücadele ediyorsanız ve taraftar da bunu görüyorsa Fenerbahçe'den de Galatarasay'dan da hatta fizandan da gelseniz fark etmez. Bu sebepten de üç sene boyunca taraftar ile en ufak bir sorun yaşamadım" diye konuştu.

"TÜRK MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYEMEMEK İÇİMDE HEP BİR YARA OLARAK KALACAK"

Tecrübeli futbolcu, Alman Milli Takımı'nda oynamasının bir tercih olmadığını, futbola başladığı yıllarda Türk ve Alman Milli Takımı arasında tercih şansının bulunmadığnı söyledi. Doğan, konu ile ilgili olarak, "Ben oynayacağım milli takımı seçme hakkına hiçbir zaman sahip olamadım. Benim önüme Alman ve Türk milli takım formalarını koyup, seç demediler. Olayların akışı böyle gelişti. Ben genç yaşta milli oldum ve o dönemde Alman Milli Takımı'nın formasını giymek kariyerim açısından önemliydi. Yine o dönemde Türkiye'nin Avrupa'da futbolcu araştırma ve milli takıma dahil etme ekibi çok yok denecek kadar azdı. Ben de isterdim anavatanımın milli takımında oynamayı, ay yıldızlı formayı giymeyi, ama olmadı. Alman Milli Takımı'nın formasını giydiğim için de hiç pişman değilim. Bu durum bana Türkiye'de daha çok saygı kazandırdı. Alman Milli Takımı'nda bir Türk'ün oynaması çok iyi bir durum. Ama Türk Milli Takım formasını giyememek içimde hep bir yara olarak kalacak" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ - LIVERPOOL MAÇINDA OYNAMAMAKTAN MEMNUNUM"

Mustafa Doğan, son olarak Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftaiçi oynadığı ve 8-0 mağlup olduğu Liverpool maçını izlediğini ve çok üzüldüğünü belirtti. Doğan, takım arkadaşlarının neler yaşadığını ve hangi duygular içinde olduğunu tahmin ettiği için o gün orada olmamaktan memnun olduğunu söyledi. Doğan şöyle konuştu:

"Bir Türk takımının Avrupa'da bu kadar farklı bir mağlubiyet alması beni üzdü. Ben Bir Fenerbahçeli arkadaşım ile izledim maçı ve o da çok üzüldü. Ayrıca o takimda oynayan arkadaşlarımın çoğunun ne hissetiğini en iyi ben bilirim. Doğal olarak o ortamda bulunmamaktan da memnunum. Ben olsaydım şöyle olurdu, böyle olurdu diyemem. İşin o yönünü bilemezsin ve ayrıca o gün takım olarak Beşiktaş çok kötüydü. 8-0'ı sadece defans oyuncularına yüklemek yanlış olur."


15.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 12:12   #2
 
style24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

yazıklar olsun bu yonetme su bilgisi tam anadolu takımmı kadar olan diatayı oynatana kadar en kotu mustafa oynasa daha ii olurdu
__________________
ALemİN KRALI BESİKTAS!!!
siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin.
style24 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 12:25   #3
 
kumandaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
style24´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazıklar olsun bu yonetme su bilgisi tam anadolu takımmı kadar olan diatayı oynatana kadar en kotu mustafa oynasa daha ii olurdu
yönetim yerine ertuğrula kızmak gerek bence
sistemime uymuyor diyerek onu oynatmayan o.
Mustafa kadroya girdiğinde canını vercek kadar hırslı oynuyordu.Ve şu anki defans elemanlarınıncebinden çıkartır.
Her zamanki gibi adam harcama,futbolcu transferinden komisyon kapma hevesi ile birini daha kaybettik.
Bir notta yönetime;
delbosgiye parasını zamnaında ödemediniz şimdi ona yalvar yakar duruma geldiniz.
tigana için aynısı yapıldı akıllanmadınız.Mustafayada benzerini yapmışsınız.
siz ne zaman adam olacaksınız.
Klubun parasını faizlerle ve cazalarla yiyip bitiriyorsunuz.
kumandaci Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 12:47   #4
 
taKi_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

çok konuşmasın oda takıma nasıl bi katkı sağladı
__________________
KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE
ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE
BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR
BEŞİKTAŞLIYIZ !
İŞTE O KADAR..
taKi_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 19:50   #5
 
inspekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
taKi_bJk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok konuşmasın oda takıma nasıl bi katkı sağladı

ne demek nasil katki sagladi ya? adam saf kan bek. simdi koy yine adam gecirmez. bu oyuncu türkiye liglerinde her takimda banko oynar. ama bizimkiler gidip allahin adamini yildiz diye getirir paralari car cur eder. mustafa dogan tam bir profesyonel. oynadigi her macta formasinin hakkini sonuna kadar vermistir. ne kadar iyi bir karaktere sahip oldugunu zaten bu aciklamadan görüyoruz. ama önemli olan yönetim ve hocanin görmesi. bu yönetim ronaldo yu da birden bire kadro disi birakmisti. hemde konya deplasmanina kalkmadan yarim saat önce. adami otobüse almamislar. halbiki ronaldo besiktas da oynadigi sürece ne bir mac ne de bir antreman herhanki bir sebepten kacirmamis. onu bile harcadilar. artik pes yani. vallahi yemin ediyorum sokaktan gecen 10 kisiyi toplayin hepsi daha iyi yönetir. bundan emin im...
__________________
inspekta Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 20:42   #6
Banned
 
bjkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

en azından diatradan iyiydi
__________________
armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir
çünkü o yıldız ayla beraberdir
bjkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2007, 21:41   #7
 
barish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

verım alamadıktan sora elde tutmanın ne anlamı var
barish Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 02:56 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580