![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş nasıl düzelir,arzu edilen seviyeye gelir. 1-Sinan Engin gibi elleri kirli,şaibeli adamları klüpten içeri sokan yöneticilerin olmaması gerekir. 2-Tribün amigoları ve derneklerle içli dışlı ilişkiler kurulmayacak ve bu dernekler klube maddi kaynak sağlayamıyorsa,kapatılmalıdır.Beşiktaş adı ucuzlatılmamalı markalaştırılmalıdır. 3-Çapsı ve vizyonsuz kişilerin paraları olsada klupte yönetemi alınmamalıdır. 4-Profosyonel ekonomist,satış pazarlam uzmanları,Futbol içerikli özel hukuku da kapsayacak bilgiye sahip hukuk danışmanları alınmalıdır. 5-Divan kururlu çıkar ilişkileri yerine klup menfaatini gözetmelidir.Yıl sonunda yönetim harcamalarını sorgulamalı devraldıkların daha fazal borca sokan yönetimi onaylmamalıdır. 6-divan kurulu üyeleri;Gelir gider dengesini borç yönünde artıran yönetime gerekirse para tahsil etme ve haciz davası açabilecek kadar cesur olmalılar. 7-Beşiktaş 100 yılı devirmesine rağmen hala Beşiktaş a mahsus oyun sitili oluşturulmamıştır.Başarı istikrardan gelir.(İngiliz ekolu,İtalya ekolu,brezilya ekolu derken Türk ekolü diye birşeyin esamsi bile okunmamaktadır.) 8-Beşiktaş ekolu oluşması zaman alacağından A takımdan değil ,işe Beşiktaş alt yapısından başlanılmalıdır.Tüm alt yapı belirli bir planla( İngiliz ekolu de olabilir,Beşiktaşlılık ruhunu yansıtıyor kora kor mücadele nedeni ile ) bu sistem yerleştirilmelidir.Tüm alt yapı eğitmenleride o sistemin içinde yetişmiş olan yabancılar tarafından yönetilmeli ve onların işine son verilmemelidir.Alt yaıda bulunan Türk antrenör ve çalıştırıcıları bu sistem içinde kendilerini yetiştirmelidir. 9- A takım a getirilecek hocalarda bu kritere uygun olanlardan seçilmelidir.Alt yapı çalıştıran İngilizse ,Fransızı A takım hocası yapmayacaksın ki, işe Fransız kalmasın 10-uzatttıkca uzar bu konu .....Aklıma daha başka şeylerde geliyorda yazmak sıktı beni... sizler devam edin..:thefinger: | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |