![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence duygusal olmaya gerek yoooookkk.. Ertugrul u hepimiz severiz futbol oynadigi zamanlarda da böyle efendiydi,ama efendilikle is cözülse hersey güzel olacakti.. Dikkat ettim Ertugrul her mactan önce "Bu macta cok gol atacagiz,yok iyi futbol gösterecegiz "tarzinda biseyler söylüyor ama maclarda buna ben daha sahit olmadim..Tamam sansi yoktu Hakemlerdi,sakatliklardi,cezalilardi derken bir sürü puanimiz gitti ama bu takim oynarken zevk vermiyo asil sorun bu.. Bu takim bize gelecek icin ümit vermiyor.. ETUGRUL Hoca gözünü seveyim bak bizler bu ülkenin en vefali taraftariyiz, kac senedir sampiyon olamiyoruz ve bu seneyi de sayende bos gecircege benziyoruz, nolursun artik bize umut verecek biseyler yap ki seneye senden biseyler beklememiz icin isik ver.. Sen de eger basaramazsan ben bu takimin basinda bir daha Türk Teknik Direktör görmek istemiyorum... Asil sorun Ertugrul da da degil asil sorun Ertugrul daha hazir olmadan Besiktas imizin basina getirenlerde. Sezon basinda da sürekli yazdim sezon ortasi gelmeden ERTUGRUL gitsin diye bagirir bu taraftar diye, bence biz yaptigimiz haksizligin bedelini ödüyoruz bu takimin basina gelmek en cok SAMET HOCA nin hakkiydi. Umarim ben yanilirim da Ertugrul sezon sonunu görüp bizi SAMPIYON!!!! yapar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ![]() Adam gibi adam..Bu takım 3-4 senedir gol atamıyor neden oyuncular yanlış adamlar yanlış çıkıp Ertuğrul Hoca mı gol atsın..Şuan Beşiktaş'ımızda bir adam varsa yakışan Beşiktaşlılık duruşuna Ertuğrul Sağlam'dır.Ben bu yönetiminin rezil ettiği zamanlar yerin dibine girmiştim..Herkez gitsin Bombacı kalsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bilmiyorum çogu yerde yanlış tercihler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | adam gibi transfer yapmassak kim gelirse gelsin farketmez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yonetim adam gibi transfer yapmazsa hoca neyapsın. yıllardır hoca degiştirip duruyoruz artık anladıkki sorun hocalarda değişmiş. yonetimin akıllıca transferler yapması lazım. bizimkiler gunluk transfer politikalarıyla ancak bukadar başarı saglar. transfer yaparken sistemli dusunemiyolar menejerler geliyor bu size uygun diyor bizimkilerde hemen atlıyor sazan gibi. ondan sonrası hep aynı hikaye hoca yetersiz hoca futboldan anlamıyor.delbosque demi futboldan anlamazdı. dunyanın en iyi hocalarından biriydi. tam turkiyeyi tanımaya başlamıstı galibiyetler almaya başlamıstı ust uste,ama yolladılar. zaten y.demiroren pişman oldugunu soylemişti yoladıgına. artık o devirler eskide kaldı. ne ertugrul takımı bırakır nede yonetim ertugrulu bırakır...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |