![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamam doğru bilek kırılmasıyla alakası yok ama ya diğer sakatlıklar. neden beşiktaş son 3-4 senedir sürekli sakatlıklarla uğraşıyor anlamıyorum. özellikle bu sene iyice arttı bu durum. bildiğim kadarıyla ertuğrul hoca kondisyoner istememişti sezon başında. bence çoook önemli konu. kas problemlerinin sebebi kesinlikle bu | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bi kere kondisyonları olmasa,Liverpool karşısında ilk maç o kadar koşamazlardı! hiç basmadık yer bırakmadılar..90 dakika hiç durmadılar..ki İngiltere'nin tüm takımları kondisyona çok önem verirler..bütün İngiliz ekiplerinin çok fazla kondisyon çalıştıklarını biliyorum! Beşiktaş'ımızın da kondisyonu olmasa,ezilmiştik! 2. maçı hiç sokmayın,kırarım kafanızı ![]() diğer sakatlarımızdan gökhan zan'ın zaten devamlı bi sakatlığı var..yani geçici değil! arada iyileşiyor,sonra yine nüksediyor..umarım İlhan Mansız'daki sakatlığın benzeri değildir..çünkü İlhan'a da iyileşti demişlerdi fakat sonra nüksetti ve futbolu bıraktı.. bu sakatlıkların kondisyonla ilgili olduğunu sanmıyorum..
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bende tam bunu diyecektim aynen!!! ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |