![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar holosko cok iyi bir futbolcu dun macdada gördük kalitesini bircok klupden izlemeye gelmişler onu hatta bizimkiler bile izledi adamı görmedinizmi bizim savunmayı nasıl yıprattı cok kaliteli bir oyuncu bence 7.5m bişey diyemem ama en az 5m ye alırlar onu....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öyle diyosunda bir cok takım pesinde fiyatı cok tamam ama en az 5m ye alan olur suanda bizimkiler okadar teklif ediyolar fazla hatta bobo-holosko süper ikili olur bence holosko süratli ve dayanıklı top tutması nı biliyo vuruslarıda iyi bobo zati kaliteli 2 si süper olmazmı ??
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 7.5 milyon euro ya Holosko dan daha üst düzeyde Avrupanın elit ekiplerinde oynayan futbolcular transfer edilir.Manisa Holosko yu Avrupa dan herhangi bir takıma 4 milyon euro ya bile satamaz.Mecburen teklif edilen fiyata elden çıkaracaklardır.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | nerede okudum hatırlamıyorum ama aynen katılıyorum. nobre ve youla'nın beyazı ve biraz daha son vuruşlarda etkili hali holosko. işte hepsi bu kadar.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaslar öle diyosunuzda bir cok avrupa takımı istiyo vede bjk 5m den fazla teklif veriyo siz diyosunuz 4m den fazlaya satamaz
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alin o zami........neyse | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Anti-pop ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cok abartıldı bjk istio ama bjk ıstıo dıe alcaklarmı daa ıı bı futbolcu alınabılırrr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla almasınlar bu adamı harbidende 2-3 maçını izledim dikkatle harbiden bu adam çok artist ve edebsiz..! Bence takıma faydasından çok zararı dokunur.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |