![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Yönetim özelliklede Sinan Engin takımın düzelmesi transfer dönemine kadar zaman istiyor yani Ocak ayına kadar peki Ocak ayında neler olcak? gitcek gözüyle bakılanlar:Ricardinho,Diatta,Higuain,Baki, belki;Hakan Arıkan,Gökhan Zan,Burak Yılmaz gibi isimler gidebilirler hatta 8-0lık maçtan sonra BOBO da artık takımda kalmak isemediini sölemişti. Peki bunlar gitti diyelim yerlerine kimler alınacak;şu an için bir tek Holosko var.Bunun dışında her zaman olduğu gibi kimsenin taımadığı lig istatistikleride kötü olan gelecek vaat ediyo diye 1 veya 2 futbolcu alınır,bunlardan biride alt liglerde oynayan bir futbolcu olabilir,sonra bakarlar gene taraftar tepkili hemen bi yaşı dolmuş bu seferde tecrübeli diye millete yutturulacak 30 yaşını aşmış koşmayan bir futbolcu. Sözüm şu:Eğer oyuncu transfer edilecekse sade 1 maçı izlenerek alınmasın,bütün istatistiklerine bakılsın ve alınacak futbolcular kesinlikle tecrübeli olsun çünkü şampiyonlar ligi gibi üst düzey maçlarda böyle oyunculara ihtiyaç duyulur. 8-0'lık maçta gözlemlediğim en büyük ekisğimiz,febe carlosu alarak ne kadarda doğru yaptığının göstergesi.Tecrübeli oyuncu deyince herkes Ricardinho gibi anlamasın oyun içinde kaptanlık yapabilecek,oyunu yönetebilecek,koşan ve basan futbolcu anlamında. Birde kendi görüşüm İbarahim Üzülmez takımdan gönderilmeli Nedeni ise adam topa bakmayıo deli gibi koşuyo zaten lakabı deli ibo'da,çalım desen yok,ara pası hiç yok,bi orta açarsa 1 yıl övüyoz oysa zaten bunları yapmalı davranışlarından dolayısıyla kaptanlığı yakıştıramıyorum... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |