![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Eğer süperligde şampiyon olmak başarı ise o zaman en başarılı takım her zaman fener.Çünkü maddi imkanları en fazla olan,türkiye standtardlarını aşan tek kulüp.Başarıyı sadece buna mı endeksliyeceğiz.süper lig tarihimize bakın şampiyonluk için en az hasretlik çeken takım.Çünkü hatalarını hep süper transferler yaparak kapatan başkanlar sayesinde şampiyonluk için çok beklemediler.Gelen yabancı starlar(!) biraz daha fenerli ekmeği yiyip gitti..İşin ilginci bu kadar sükseli transferlere rağmen Türkiye'ye avrupadan kupayı sadece gs getirdi.Bu starların gelmeside kulübün,kulüp başkanlarının başarısından değil,taraftarlarının zengin oluşundandır.Ya son bişey daha madem şampiyonluk başarı 27 senedir alınamayan federasyon kupasının başarısızlığı kime ait acaba? Giresunspor başkanına mı?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu tabiki enayilik değil ama para verip parasının hesabını soramamak enayiliktir kardeşim.Kezman'a 20 trilyon verip sonrada oynatamayan kulüpteki başkana afferim iyi yaptın deniyorsa bu enayiliktir
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | öncelikle azize konusuna değineyim: fb yi yönetmek zordur bu konuda başarılıdır.10 senede son 4 sezondur başarılıdır buda onun becerisinden çok rakiplerinin beceriksizliğidirde aynı zamandagecen seneyi hatırlayın minumum puanla şampiyon olmuşlardırki tiganafb maçında hatalar yapmasaydı oda zordu 2004 teki şampiyonlukarı malum bizdengasp ettiklerini hatırlayın pişmiş tavuğun başına gelmeyen bizim başımıza geldi 5 kırmızı kartlar hariç verilmeyen gollerimiz rakiplerin sert oyunu istanbulspor gibi takımlaraverilen paralar vs... 2001 deki şampiyonlukları malum cihan oskaydan belli demi nasıl aldıkları.o sene hakemlik yapan birinden sezon başında duymuştum bu sene fb şampiyon olacak diye nedeni belli.ayrıca mustafa denizliye sen şampiyon yapmadın demeleride cabası başka bir meselede azizenin basını tarafından kollanmasıdır istifa edip edip gelmesi bunun sonucudur en ufak bir başarısızlıkta istifa eder birileri basında etme diye yalvarır sahte yürüyüşler ve açlık grevleri yapılır geri dönülür kaypaklığı böylesi görülmemiştir ama herkes memnundur bide şu stad meselesivar azizeyi ayakta tutan belkide fbyi kıskandığım tek nokta ama inönüdeki taraftarı hiçbizaman yakalayamıyorlar ha birde ürün pazarlama konusundada başarılar marka olarak fbyi iyi pazarlıyorlar transferlerde onca başarısızlıklardan sonra bir ikisi iyi olsun gelelim demirörene : transfer konusunda şikayet etmek yanlış olur çünkü adam gelirken bu şekilde geldi seçime bu vaatlerle gedi ve dediğini tutuyor şikayet etmek bu konuda yersiz sonuçta bile bile secildi.. gelelim benim kızdığım noktaya azizegibi kaypakbir camianın başında değil demirören bu bilinçte olmamasıdır 1.si gs şampiyon olması demesi beşiktaş camiasını kötü göstermiştir adna polat gibi zamanında beşiktaşa çok zarar veren bir kişiyle yakınlaşması beni ve çok beşiktaşlıyı kızdırdı 2,si gene aynı sezon kazanılan kupayı malum başkanın babasına götirmesi daha beter bir konudur fb camiası birazda abartarak haklı aldığımız kupayı ulusoy sayesinde aldığımıı söyler durur bu yüzden o ulusoy zamanında sadece 1 şampiyonluğumuz olduğu bildikleri halde kendilerinin4 tane var galibaki 2004 faciası ulusoyun zamanındadır.....onu kaşımazlar haklıdır tabi hakemler kendilerine çalışmıştır.... 3. bursa fb gs gibi camialara gereken cevapları vermemesidir paşanın dövülmesi özkanın dövülmesi şike vs. suçlamaları geçen sene fbnin saçma çıkışları 4, bu seneki paf laçıkmameselesi fb maçından sonraki sinanın ve başkanıon tavırları bizi 8-0 a sürükelmiştir 5,td konusundaki tutarsızlıkları arkasındayız deyip 2 hafta sonra göndermeleri 6,bosque davasındaki tutarsızlıkar 7. kulubu kendine boçlandirması 8. yönetici secimini yanlış yapması kıvanç oktay kolat gibi hatta paraya satması 9 . konuştukca saçmalaması mümkünse konuşmasın yada gercekten iyi ve politik konuşan birilerini bulsun 10. yönetimkurulundan herkesin ayrı konuşmasıki bu9 . madde ile ilgili transfer yanlışları bence iyiniyetle yapılan hatta td.d lerin isteklerine bırakılarak yapılan transferlerde vardır bence 2.plandadır bu konuda gsde fbde gençlerbirliğide ts de altayda vs. yanlış yapar kendilerine göre demirörenin en büyük hatası gereksiz konuşmasıdır bu yüzden rakiplerimizin dalgasını geçmesine sebep olmuştur...
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (09-01-2008 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
takımda fena gitmiyor onun için bu durumda çatlak ses çıkarmanın kimseye bir yarar getireceğini düşünmüyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında kısaca özet gerçekten şu yönetim taraftar ne istediyse yapmak için acemice adımlar attı. Yeri geldi memnun etti yeri geldi BJK nın adına yakışmayacak hareketlerde bulundular. Ama ben de artık belli bir tecrübeye ulaştıklarını düşünüyorum ve şu an Ertuğrul un da kurduğu güzel düzenin yönetimde yaşancak değişimle bozulmasını istemiyorum. Bu açıdan yönetim Ertuğrul olduğu sürece görevine devam etmeli bence. Bir de arkadaşın değindiği bir nokta var. Del bosque nin tigananın rızanın gönderilmesinde taraftarın etkisinden bahsetmiş. Ben de bu konuyu vurgulamak istiyorum. Sürekli yönetim Del Bosque yi Rızayı Tiganayı gönderdi harcadı falan deniyor, suç yönetime atılıyor ama bu t.direktörlerin gönderilmesinde en etkili olanlar taraftar ve medya yönetimin de suçu medyanın ve taraftarın gazına çabuk gelmesi bu da acemilik artık bunları yapmamalarını ummaktan başka şansımız yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | demirören iyi başkan mı ben buna gülerim yaa ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |