|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
17-01-2008, 14:06 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
dün ALİ TANDOĞAN ın yediği çalıma bakarmısınız başlıklı bi konu açtım maçı stadta seyrettim alinin pas ve kademe hatalarını, son dakikada holoskoya atmadığı pası ve goldeki yediği çalımı görünce deli oldum ve eve gelince sinirimden bu konuyu açtım kesinlikle ne beşiktaştan bahsettim ne de oynanan futboldan amacım alinin beşiktaş forması giyebilecek kapasitede olmadığını anlatabilmekti maç boyunca çok koştu mücadele etti tamam ama bal yapmayan arıyı çiftçi ne yapsın ? veysel arkadaşım dün açtığım konuya saçma dedi (ayrıca maçı izlemeden - alinin yediği çalımı görmeden- ) burada herkes düşüncesini paylaşıyo ve hiç kimse , birinin açtığı konuya saçma diyemez hiç kimse , birinin beşiktaşlılığını tartışamaz burada önemli olan birbirimizin düşüncelerini saygı çerçevesinde yorumlamaktır konuşarak ve olumlu yönde tartışarak doğru yolu bulmaktır işi bireyselliğe dökmeye gerek yoktur sonuçta hepimiz BEŞİKTAŞın başarısını istiyoruz (veyselde zaten pozisyonu izledikten sonra bana hak verdi) Konu zapzarko tarafından (17-01-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
17-01-2008, 14:10 | #2 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | ne yani bu şimdi gene şimdi bende senin aleyhinde farklı bir konu açsam olur mu yani yakışır mı bize misilleme mi istiyorsun sen alide takılmışsın kalmışsın ben sana ne söylesem boş.. açtığım konuyu da seni kastedmedim hemen zıpladın üstüne alındın sana benzer bir çok konu var dikkat edersen isim kullanmadım...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
17-01-2008, 14:13 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | veysel dün açtığın konunun ilk cümlelerine bak demişsin ki ....... böle böle bi konu açılmış böle saçma konular açmayın o konuyu ben açtım bi başkası üstüne alnımaz doğal olarak tabiki konuyu açan üstüne alınır güzel kardeşim ayrıca bi konu açılırken sana sormam gerektiğini bilmiyordum bundan sonra sana sorup saçma olup olmadığını anlarım dediğim gibi ben ne bjk hakkında nede futbol hakkında bişi söledim Konu zapzarko tarafından (17-01-2008 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
17-01-2008, 14:15 | #4 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | abi uzatma sadece bana yönelik bir konu açmışsın sana karşılık versem senin seviyene inmiş olurum kim üzerine alırsa alsın açtığım konuda haklıyım ok
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |