![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben soyleyeyım cünkü eziklerle yaptılar
__________________ er kim ki bu sırra mazhar, dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | murat ve özgürcan zaten fener maçından sonra geldi. Ergün ve volkan niye oynamadı bilmiyorum. Ama antep eski antep değil bugün biz de fırsatları değerlendirsek 5-6 olurdu bu maç. İki top çizgiden çıktı zaten. Fener maçında da 5-0 biraz abartı bi gol oldu her vurdukları kaleyi buldu eziklerin. Ama defansta da çok açık vermişlerdi antep becerikli olsa o maç 5-3 falan bitebilirdi. Neyse ben ufak tefek futbolcu insiyatifleri dışında komple bir şekilde şu veya bu takıma satış olduğunu düşünmüyorum. Bazı futbolcular tabi duygusal davranabilir ama gereksiz komplolara gerek yok yendik bitti. Biz futbolumuzu oynadığımız sürece kimse böyle şeyle rolsa bile önümüzde duramaz zaten... | ||
| | |
| | #6 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dinleri imanları para bu eziklerin..yarınki siwas maçınıda çoktan satın almışlardır bile...
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |