![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | basarılar burak gitmesine hiç üzülmedim cok sans verildi
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
burak yılmaz bence bitik biri cünkü adam büyük takım oyuncusu deil orta düzeyde her takımda oynar gol atabilir ama büyük bir takımda oyununu sergileyemez o adama cok fazla dayand bjk camiası ama o şansını kullanamadı yazık kendini bitirir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Burağa gerekli şans bir sezon boyunca verildi..Tamam ilk zamanlar sag acıktaa oynadı ve bu yuzden etkisiz kaldı ama daha sonraki maclarda kendisinin asıl yeri olan ileri ikilide ve ikilinin arkasında da oynadı kac mac...Fakat o ne yaptı??Buyuk takımlara yıldız olarak anadoludan gelen oyuncular gibi kendine bakmadı,buyuk takımda oynamanın avantajını kullanmayı yanlış anlayarak maclarda kendisini abartılı olarak yerlere attı faullerde..Ben bı macta kendini yere atışını hatırlıorumm sanırsınız ki adamın kellesini kopardılar nerdeyse 30 takla atarak yerde yuvarlandı sonra da bişey olmamş gibi oyuna donerek dewam ettii..İstediği kadar gol atabilir allah yolunu acık etsinn...İsterse gol kralı olsun kesinlikle ah bu adam keşke gitmeseydi demem...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | taraftar baskısı diyorum ben top adamın ayagına gelince bi uğultu kopuyor ve o da saçmalıyordu sonra bu ilerledikçe top ayağina geldiğinde ne yapsa m ne yapsam diye düsünürken top kayıpları şut atacagına pas pas atacagına sut cekmesi ve de manisa ya gidişi koraya uzulenleri anliyamıyorum ne vücudu ii ne savunması tabi ikinci hamle eksıkliğinden bahsediyorum bi eziklere gol attı okadar
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | burak a şans verildi diyenler burak kaç maç forvete dönük ortasaha oynadı ya direk santrafor yada sağkanat oynadı. oynadığı ender maçlarda kötü oynadı ama 22-23 yaşındaki adamlar satılmaz kiralanır.aynı şey higuena içinde geçerli
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar türkiyedee 20 yaşında topçu olan adamın biyerleri kalkıyo. bu arkadaşın yetenekleri tartışılmaz.. ama biras kiraya werilip oynatılsaydı daha çok işe yarardı bence.. bizde direk 11 oynayacak tecrübeye sahip deildi biras pişse çok ii topçu olurdu..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Burak böyle ancak iki maç oynar.Büyük maçlarda görmek lazım.Vestel'de kendini eğlendiriyo.Büyük takımın topçusu asla olamaz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/51234-burak-hatricck-yapmis-yok-artik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
???? | This thread | Refback | 24-05-2008 08:06 | |
*Clix | This thread | Refback | 16-05-2008 18:17 | |
*Clix | This thread | Refback | 16-05-2008 17:51 | |
*Clix | This thread | Refback | 13-05-2008 12:51 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |