![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla hosgeldin sefa geldin yeni kartal umarim basarili olursun sen yuregini koy besiktasimi biryerlere tasi biz seni sirtimizda tasiriz merak etme sen ama icimden bir his cok iyi futbolcu oldugunu soyluyor tanimiyorum sahsen | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu tip yorum hiç yakışık almadı arkadaşım adama özel eleştiri yapabilirsin ama beşiktaş kulübünün tarihine ve geçmişteki başarılarını göz ardı edip büyük kulüp olask senin burda işin ne diye yazmaz sın ben beşiktaşı herzaman diğer takımlardan üstün görüyorum bu şu demek değil diğer takımların başarıları belki bizden fazlada olabilir ama beşiktaşın bir huhu ve ayrıcalığı vardır eğerki sen beşiktaşın büyüklüğünden kuşkun var ise bırakıp diğer takımları tutarsın buda senin özgür seçimindir ama burda beşiktaşı aşalıyacak yada rencide edecek söz kullanamazsın teşekkür ederim
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |