![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beyler kendi içimizdemi çatışıcaz ! yenildik evet çok önemli bi puan kaybettik ama dünyanın sonu deil bu yenilgi bizi birbirimize düşürücek bi şey değil alayına isyan kralına posta ölümüne beşiktaş !!!!!!!!!
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #133 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
fatih hoca tecrübelimiydi... jose mourinho portoya başarılar yaşatırken tecrübelimiydi... bence biraz daha sabır...
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #134 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
açtırdın ağzımı sen de eleştiriyorsun esma da eleştiriyor sorun nedir sadece sen mi yazacaksın fikirlerini buraya buyur yaz bak bende yazdım birşeyler mani olma mani olma yaw moderotörler böyle şeyler demiyor size ne oluyor !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #135 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
haklısın kardeş isyan bayragını çekmeye gerek yok
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #136 | |||
Guest
| Alıntı:
bak kardesim herkes eleştirisn tabikide herkesn hakkı takımdan beklentileri var ama bnm yazdıgımn altına boş boş yazık yazık demesi ne ? ben burda eleştirimi yapıorm cvp veriorm yazan arkadaslara o sadece yazık dierek gülüo bu manidir | |||
![]() |
![]() | #138 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konu bu mu yani şimdi de YAZIK YAZIK mıdır evet Yazık acıyorum düştüğünüz duruma 23yaşındasın insan bize sağduyu çağrısı yapar ama nerde yok sana adresim:forzaya girmen bak oradaki yaşıtlarının yazılarına.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #139 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #140 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() |