![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Guest
| Alıntı:
diatta higuain gordon bunlar ertugrulun arastırmaları sonucu geldi önce sen arastır ögren .. TELLO şuan cok ii futbolcu dimi iyiki almısız deniyor ertugrulmu aldı hayır kim getirtti FİKRET DEMİRER .. BoBo yu kim buldu önerdi ZAGO .. DeLgado yu kim buldu sinan engin .. Serdarı kiralık göndermeyen kimdi yine fikret demirer yapmayın allah askına ya ertugrul naptıki transferde olumlu ![]() | |||
|
| | #2 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ertuğrul hoca gitmeli mi kalmalı mı yerine ertuğrul hoca düzelirmi düzelmezmi bieşyler öğrenirmi tartışması daha mantıklı olur bence yaptıkları hatalar o kadar cocukca ve basit kii amatör kulup tenknik direktörü yapmaz o hatayı gelecek vaad eden bu iyi niyetli hoca yakında bu yönetim yüzünden gider çünkü yönetim onu gönderir bu belli rızadada oldugu gibi kendileri gitmezler ve hala hoca yanlış işler yapıyor
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ERTUGRUL HOCA gidince sakın ama sakın beşiktaşı tutmayın o zaman madem ki cok arkasında duruyorsunuz hocalar gidicidir beşiktaş ve biz taraftar kalıcıyız şampiyon olsada olmasada kalıcıyızz ÖNEMLİ OLAN BEŞİKTAŞ TIR .....
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertugrul hoca kötü hoca degil ama,Holoskoyu forvet diye sag kanatda,yabanci oyunculari yedek kulübesine alirsan, bi 3-4-3,4-5-2 bi 4-3-1-2 gibi her hafta baska sistem oynarsan bu takimi bir düzene sokamazsin!! Arka dörtlü rezil oynuyor,sen adam alyorsun ve yedek birakip kayseride son 3-4 dk. oyuna sokuyorsun. Bu nasil mantik anlamadim. gs ve fb her mac daha net golposisyonlar üretiyor ve daha az posizyon veriyor!! Cünkü takimi belli bir sablon icinde oynatiyor,herkez görevini biliyor. Bizim hoca sag kandi bek,forveti sag acik,delgadoyu forvet oynatiyor!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Hic kimse kimsenin BESIKTASligini sorgulayamaZ!!! Kac senedir kahroluyoruz... hem ayni hatalar alirlar sezon basi 10 futbolcu ikinci sinif sonra yok söyle böyle.. gidin allah askina... Bir Besiktasli olarak tabi ki de takimi mi elestiririm.. en dogal hakim..Hersey toz pembe göremeyiz!! sanki aldimiz 5-6 mac eze eze aldik.. Iyi günde herkes vardir ama kötü günde..??!!!! Ben Hala ve Ölene kadar Besiktasimin arkasindayim ama eger elestirilcek olay varsada elestiririm... ve suan malesef var.. 1 mac yenildik diye degil.. kac senedir yok efendim 1 senede mi iyi takim olunurmus mu yok söyle böyle yok sabir sabir.. NEREYE KadaR 2-3 sezondan beri böyle... hala akilanmadilar...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | besiktasin oyunundan memnun olan kac kisi var aramizda arkadaslar.attigimiz gollere bakin organizasyon yapip attigimiz kac gol var.ya serbest vurus ya karambol.BESIKTAS guzel futbol oynamiyor.her macimiz da tribunde ecel terleri dokuyoruz. superlig deki kume dusmeye oynayan takimlar bile 1 kisiyle gelip gol atiyorlar bize. bunlari yazmaya yuiregim dayanmiyor ama ertugrul hocayi okuyunca daha da cildiriyorum.bunlari bizlere niye anlatiyor.care bulun.biz bunlari zaten sizlerden daha iyi biliyoruz goruyoruz. defansa aldigimiz yabanciyi niye oynatmazlar hazir degil mi o zaman almayin kardesim bu tip fulbolculari.aldiysanda yedekte tutmayin oynatin.yazacak o kadar cok sey var ki aslinda.....offf offff.yonetim maclari locadan izleyecegine gelip de kapalinin ortasinda izlese carsinin arasinda neler cekiyoruz.bir bilseler....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim asil meselemiz teknikdirektorler degil.besiktasi gercekten tasiyacak sahada ruhuyla oynayacak futbolcularimizin olmayisi. kayseri de adamlar tekme tokat giriyorlar kimse ayni sekilde karsilik verecek cesarette degil kimse topa ayagini uzatmiyor. kimse mucadele etmiyor. taraftarin gercek taraftarin kizdigi nokta bu aslinda. serdarin girtlagini SIKIYOR rakip fulbolcu kapatinimizin olaydan haberi yok.arkadasini korumaya gitmiyor.gidiyor sa da nice sonra.kaptan dedigin takimini korur. belki bu sozler aci verecek ama benim gibi dusunen kac kisi var bilseniz.
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu takimin icin de bir rahatlik var.kimse isini duzgun yapmadigi icin rahatlik ortami oldugu icin.futbolcularda buna uyuyor. kendine iyi bakmiyorlar kim ne derse desin bu boyle. bu forum da kimse besiktasin kotulugunu istemiyor ama birbirimizin dusuncesine uymuyor diye de fikrimizi dusuncelerimizi gorduklerimizi yazmayalim mi.
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |